Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a nagyon ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a nagyon ronda külsőm miatt egy lány sem képes belém szeretni?

Figyelt kérdés
Semmi esélyem sincsen arra, hogy barátnőm legyen.

2013. nov. 8. 21:47
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Az alacsonyság pedig nem feltétlen hátrányos. Csomó férfi alacsony
2013. nov. 8. 22:14
 22/25 anonim ***** válasza:
De az arcberendezésen nem tud változtatni.
2013. nov. 8. 22:16
 23/25 anonim válasza:
így látatlanba is lehet bátran mondani,lehet találni az arcszerkezethez megfelelő frizurát meg ha jóláll neki mondjuk egy kis arcszőrzet is,azis sokszor bejön a csajoknak. Megint én vagyok,aki az előbb egy kisebb regényt írt. :D
2013. nov. 8. 22:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,megértelek,én is hasonló cipőben jártam (de én lány vagyok).Nagyon csúnya voltam (de tényleg!),magasról tettem rá,hogy nézek ki (és ez látszott is),a pasik meg le se sza,rtak. Aztán elhatároztam,hogy megváltozok,odafigyelek magamra.Sikerült is (mondjuk még mindig van rajtam felesleg rendesen,de azért a konditeremtől jobb lett az alakom :D),teljesen más vagyok,mint mondjuk 1 évvel ezelőtt.

Na most lehet,hogy kicsit nyálas leszek,de ez a véleményem :D :

Minden fejben dől el,hidd el.Ha elhatározod,hogy változol és van hozzá kitartásod,akkor sikerül.Ez egy hosszú folyamat,nem egyik napról a másikra fogsz megváltozni,de hidd el megéri gürizni.A kemény munka mindig megtérül:)...Az önbizalmad meg fog nőni a változásoktól,nem fogod magad csúnyának látni :P.

2013. nov. 8. 22:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha a külsőn kívül semmi más nincs, amivel megfoghatnál egy nőt, akkor ez esetben sajnos bukó a dolog.
2013. nov. 9. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!