Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire ideges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire ideges amikor megtudta, hogy megdugtam a húgát?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy 20 éves lánnyal.4 hónapig udvaroltam neki aminek a végén azt mondta,hogy csak barátság lehet köztünk.Ekkor jött a húga aki 18 éves.Ő kezdeményezett.Aztán eljártunk szórakozni.Végül most hétvégén egy buli után felhívott hozzájuk és dugtunk.Reggel amikor jöttem ki a szobájából a nővére kint volt a konyhában.Meglátott odajött és egy agy pofont levert és kiabált,hogy takarodjak a házból.A cuccaimat is hozzám vágta.

Mire volt ilyen mérges amikor ő nem akart tőlem semmit és a húga kezdeményezett.

2013. nov. 8. 19:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Legalább úgy intéztétek volna hogy ne fussatok össze vele biztos..
2013. nov. 8. 19:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
nempofont akart adni hanem pacsit csakközel hajoltál hozzá :D :D :D
2013. nov. 8. 19:58
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
Akkor már ne hagyd ki az anyjukat sem.
2013. nov. 8. 19:58
 14/26 A kérdező kommentje:

Humoros :)

De még mindig nem értem őt.

2013. nov. 8. 20:02
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Megjegyzem ilyenkor a csaj megérdemelne egy akkora válasz pofont, hogy a fal adja a másikat. Csak, hogy tudja hol a helye. Mi az, hogy nemtől függetlenül bárki megüt bárkit. És kedves hölgyek az, hogy gyengébbek vagytok, nem jogosít fel bennetek az erőszakra. Túl sok pofátlanságot megúsztok bűntetlenül.
2013. nov. 8. 20:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A pláne az lenne,ha járnál a húgával... :P Hadd forrjon magában a nővérke :D
2013. nov. 8. 20:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
azért mert megtudtad a hugát
2013. nov. 8. 20:18
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Engeszteld ki egy 3-as dugással a húggal együtt!
2013. nov. 8. 20:32
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy a húga? Nővérnek nem kellett, tesónak igen, semmi köze hozzá!
2013. nov. 8. 21:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez most olyan,mintha mégis akart volna valamit tőled a csaj.Teljesen úgy viselkedett.Vagy van a másik verzió,hogy mert neki nem jöttél be,attól mg a húgának bejöhetsz,elvégre nem ő mondja meg,hogy kivel lehet a húga.
2013. nov. 8. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!