Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam egy 32 éves nőt! Szeretné, hogy összejárjunk. Mit tegyek?
Tegnap,teljesen véletlenül akadtam össze vele itt a faluba.
Nincs férje,se családja. Én kint az utcán toltam a motorom mert kifogyasztottam az üzemanyagot.Régről ismerjük egymást,ő meg ott kóborolt a környékemben és hozzám vágódott.Beszélgetünk,és áthívott magához dumálni. Én belementem,mert tök jó fej,és szép nő. Nem mondom,de magamban kívántam őt.Lehet látta is rajtam.Beszélgetünk hosszasan,és megcsókolt. Én vissza csókoltam, és kérdezte,hogy akarom e? Mondtam,igen! És megtörtént, én szűz voltam, de egy élmény volt.Kérdezte,hogy van e barátnőm,mondtam nincs, és mondta,hogy összejárhatnánk.
Én azt mondtam,hogy majd megbeszéljük...
Szívesen lennék vele partner,de alig van időm, traktorosnak tanulok és gyakorlatokat végzek kint a földeken..Esetleg hétvégenként tudnám ..
Srácok ti belemennétek? Komoly válaszokat várok..
18/F
Ritka igénytelen egy nő lehet. Alapból mi az, hogy rácuppan egy majdnem gyerekre?? Nem szégyelli magát?
A helyedben kerülném. Nem véletlenül nem kell ő a kutyának sem.
Nem járni akar.
Csak partner lenni, érted szexpartner.
Normális nő,okos, végül is én is akartam,szóval akkor én is egy szutyok vagyok. De ezt nem bántam meg.
Lehet még se kéne,majd további dolgokat terveznem vele.
Már hogy lennél szutyok?
Nincs a 18 éves srác, aki kihagyta volna.
A nő az, aki nem a korának megfelelően viselkedett. És nem, ő nem okos, ha okos lenne kellene azoknak is, akik vele egykorúak, vagy idősebbek. Nem csak egy gyereknek.
Az pedig, hogy szűz sráccal feküdt le megint csak az igénytelenségére utal. Azzal kellene először lefeküdni, akit szeretsz.
Na meg szexkapcsolatot ajánlani egy ilyen fiatal srácnak??? Komolyan nem szégyelli ez magát?
Szerinted hányan járnak hozzá?
Ez kérdés?
Dugd meg még jópárszor!
Élvezzétek az életet, 1x éltek :D
Mit veszíthetsz? Kölcsönösen jó mindkettőtöknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!