Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megdugtam egy 32 éves nőt!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam egy 32 éves nőt! Szeretné, hogy összejárjunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap,teljesen véletlenül akadtam össze vele itt a faluba.

Nincs férje,se családja. Én kint az utcán toltam a motorom mert kifogyasztottam az üzemanyagot.Régről ismerjük egymást,ő meg ott kóborolt a környékemben és hozzám vágódott.Beszélgetünk,és áthívott magához dumálni. Én belementem,mert tök jó fej,és szép nő. Nem mondom,de magamban kívántam őt.Lehet látta is rajtam.Beszélgetünk hosszasan,és megcsókolt. Én vissza csókoltam, és kérdezte,hogy akarom e? Mondtam,igen! És megtörtént, én szűz voltam, de egy élmény volt.Kérdezte,hogy van e barátnőm,mondtam nincs, és mondta,hogy összejárhatnánk.

Én azt mondtam,hogy majd megbeszéljük...

Szívesen lennék vele partner,de alig van időm, traktorosnak tanulok és gyakorlatokat végzek kint a földeken..Esetleg hétvégenként tudnám ..

Srácok ti belemennétek? Komoly válaszokat várok..

18/F

2012. nov. 11. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
18 évesen egy 32 éves nő főnyeremény, főleg ha szűz voltál. Dugjatok minél többször, sokat tanulhatsz tőle!
2012. nov. 11. 16:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Tanulni :)
2012. nov. 11. 16:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Úúú de szerencsés vagy, nekem is kéne már egy nő 30 felett, de én komoly kapcsolatba is belemennék:D
2012. nov. 11. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Hallod...

Ha van kedved, meg szexelnel meg vele akkor csinäld.

Ebben semmi rosz nincs.

Dugjad csak kemenyen. Bärcsak engem is megtalalt volna anno egy ilyen nö.

2012. nov. 11. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én folytatnám.

23F

2012. nov. 11. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora balf.sz vagy ha ezt még kérdezed. xDDDDDDDDDDD
2012. nov. 12. 16:18
 17/17 anonim válasza:
Ez pontosan hol van helyileg? :)
2015. márc. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!