Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy aludtatok tegnap éjjel? Gondoltatok valakire?
Vagy hiányzott valaki konkrétan vagy vágynátok valakire?
Nem bánom ha írsz kort és nemet.
Mint, akit leütöttek. Nem gondoltam sokat emberre, csak arra, hogy inni kéne némi vizet, mert ma szívni fogok (és tényleg). Nem hiányzott konkrétan senki, mielőtt elaludtam azért egy darab pillanatra eszembe jutott egy lány, aki ilyen haverbarátnőszerű képződmény valami.
27/F
Kivételesen jól aludtam tegnap éjjel, de mégis hiányzott mellőlem a barátom.
17/L
Elég rosszul, sírdogáltam is a barátom után, most van némi válság. Öleltem a kis plüsskutyámat, dehát semmit se enyhített a hiányából... :(
20/L
En merges voltam magamra elalvasnal, mert elkezdtem meg elotte olvasni, de mar olyan almos voltam, hogy gyakorlatilag olvasas kozben elaludtam es igy nem figyeltem oda rendesen arra, amit olvastam.
Ebredesnel arra gondoltam, hogy mifele idiota lehet az, aki ugy kezd el este olvasni, hogy igazabol mar felig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!