Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha felhívnak éjjel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha felhívnak éjjel?

Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi,hogy mit jelent az ha egy fiú felhív éjjel,hogy bebaszott és azért hívott fel mert imád.Azért elég furcsa,hogy részegen felhív és az is,hogy pont én jutok eszébe.Érezhet irántam valamit?Pár hónapja ismerem meg régebbről látásból köszönő viszonyban voltunk eddig,és később rám írt és azóta beszélgetünk. Jelentek neki valamit?Ha igen szerintetek mit?Ti mit szűrtetek le ebből?:)
2013. okt. 11. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Te voltál az a szerencsés áldozat akire rányomott böngészés közben.
2013. okt. 11. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Részeg volt és a te nevednél nyomta meg a hívás gombot!
2013. okt. 11. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyomkodta a telefonját és amint női hangot halott elkezdte a rizsát.Akár az anyját is hívhatta volna.
2013. okt. 11. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Én ha ilyesmi állapotba kerülök akkor tudatosan tárcsázok vagy írok sms-t! Ergó lehet mélyen imád téged csak nem bírja be vallani! Ilyenkor felbátorodik az ember!
2013. okt. 11. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
a részeg ember mindig őszinte
2013. okt. 11. 19:52
 6/8 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem tudom, én egyszer hagytam bekapcsolva a mobilomat éjjelre, de akkor felhívott egy ismeretlen és utána nem tudtam vissza aludni. :'(
2013. okt. 11. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem annyira nem volt reszeg mert a hangjan nem hallatszott es ugy szokott elkoszonni csokollak.

Es megkerdeztem,hogy emlekezett erre a telefonbeszelgetesre es azt mondta nem.

2013. okt. 11. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
na ezért nyomom át minden éjjel repülőüzemmódba telefonomat.. 20l
2013. okt. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!