Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud elmenni valaki álmában?
Figyelt kérdés
A barátnőm már 2-jára mondja hogy valami sex-el kapcsolatos álmából felébredve (az éjszakaközepén) elélvezik. Nem csinál semmit, csak arra kel fel hogy elment. Hogy történhet ez? Történ már mással is hasonló? (Nem az ellenkező nemmel, mert olyan lehet) Nőkről nem hallottam még hogy ilyen lehetséges.2013. aug. 28. 20:04
2/9 anonim válasza:
ha a barátnődnél van iylen, valószínű nem ő az egyetlen nőnemű, akivel a világmindenségben ilyen történt.
4/9 anonim válasza:
a valóságban még sosem volt orgazmusom, de egyszer álmomban elélveztem David Guettatól :D pedig nagyon nem tartom jó pasinak :D
5/9 anonim válasza:
ilyen velem is volt, tökjó:) én sem tudom hogy, de annyira élethű, mintha igazi volna
6/9 anonim válasza:
Szerintem is lehetséges:)
Nekem meg álmomban volt meg az első csókom és tök jó volt:D
7/9 anonim válasza:
Én nem tudok elmenni álmomban. Nagyon sokszor álmodtam már olyat, hogy szexelek vagy egyszerűen csak magamnak csinálom. És érzem, hogy nagyon jó, mindjárt elmegyek.. és semmi :\ Ilyenkor ha felkelek, tök csalódott vagyok. Barátomnak elég sokszor volt már ilyen, olyan irigy vagyok. Fogalmam sincs nekem miért nem megy.
Általában mindig megzavar valaki. Álmomban. Lehet valmmi lelki okok miatt nem sikerül..
8/9 anonim válasza:
dejó neki:P velem még nem volt ilyen.
9/9 anonim válasza:
Velem is volt. Szerintem póz függő (pl. összeszorított lábak), plusz bar-omi magas izgalmi állapotban lehet épp a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!