Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Még sohasem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Még sohasem voltam ennyire szerelmes egy lányba, de amióta megláttam, azóta csak rá gondolok, bizsergek és nagyokat ver a szívem. ő is szemez velem, de bizonytalan vagyok. Úgy érzem belepusztulok.22/F

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 03:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha azt mondja h nem akkor kérdezd meg a bnöjét ha az is nemet mond akkor kérdezd meg a 3.-at vmelyik csak igent fog mondani és aki tetszik neked az lehet féltékeny lesz és mégis azt fogja mondani h igen elmegyekveled valahova randizni.......
2013. nov. 8. 04:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért gondolod ennyire biztosan,hogy elutasítana?
2013. nov. 8. 04:51
 13/18 anonim ***** válasza:

(PUA világban, ezt így hívják, hogy:) one-itis:

Az amikor egy lány felé érzünk görcsös ragaszkodást (nem szerelmet, csak ahhoz hasonlót). Aki benne van, az szerelemnek gondolja. A szerelem jó, az viszont nem jó, hogy görcsösen ragaszkodunk ehhez a lányhoz. Minden tettünk, minden egyéb körülötte forog, és úgy érezzük, hogy katasztrófa történne, ha nem lenne a miénk. Ezt érezhetjük jelenlegi párunk felé is, de gyakrabban csak egy imádott lány, kit távolról szeretünk, de nem kezdeményezünk felé, avagy minden próbálkozásunkat lepattintja, és mi egyre jobban „beleőrülünk”.

2013. nov. 8. 06:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Jajj akkor még nem is beszéltél vele sosem? Vagy honnan ismered?

Ennyire sajnos nem szabadna belezúgni valakibe, akiről csak egy magadban kialakított kép van, lehet teljesen más személyiség, mint amilyennek képzeled.

(én is voltam így, ált.suli felső tagozatában 4 éven keresztül voltam belezúgva egy srácba, akkor ő észre sem vett, bezzeg most:D De időközben hallottam róla 1-2 dolgot, szóval ha egyetlen pasi lenne a földön, talán akkor állnék vele szóba:D)

Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy:

Előszö is kicsit próbáld meg az érzelmeidet vele kapcsolatban visszábbvenni, lecsillapítani.

Szerintem elkezdhetnél vele megismerkedni. Azt írtad, hogy szemez veled..Rád szokott mosolyogni, feltűnően néz vagy gyorsan elkapja a tekintetét?

2013. nov. 8. 06:21
 15/18 anonim ***** válasza:

És akkor még is hogy várod, hogy igent mondjon, ha el se hívod sehová?

Egyébként, ha nem is beszélsz vele, akkor ez nem szerelem, csak nagyon erős vonzalom. Osztom #13 és #14 véleményét, ha nem is ismered a csajt, akkor csak abba vagy szerelmes, amit gondolsz róla. Próbálj meg egy kicsit visszazökkenni a valóságba, nem rögtön közös életről ábrándozni, hanem konkrétan megismerkedni a lánnyal(ki tudja, lehet, hogy egy kapcsolatfüggő hárpia a csaj?) és ha még mindig tetszik, elhívni valahová.

AZ ŐR: vagy elkönyvelik egy kanos balféknek, aki a legyet is megdugná röptében, mert a viselkedése alapján mindegy, hogy melyik a három barátnő közül, csak nő legyen. (Próbálkoztak már nálam ezzel...)

2013. nov. 8. 11:59
 16/18 A kérdező kommentje:

# 14:

Sajna még egyszer sem beszéltünk,még a nevét sem tudom.

Amúgy egy buszon utazunk,csak nem mindennap és előbb kell leszállnom,meg nagy a tömeg is.

igen ő kezdte, mert feltűnően nézett már,amikor észrevettem,de nem mosolygott csak úgy nézett bele a szemembe.

Ez is idegesített,mert nem tudom mit nézett rajtam.

Aztán más napokon még többször hosszabb-rövidebb időre szemezett. Viszont van,amikor nem néz rám.

2013. nov. 8. 15:14
 17/18 anonim válasza:
De ari vagy. :D Figyelj, szerintem azért néz, mert tetszel neki! :D Menj oda hozzá a buszon, ülj le mellé és kérdezd meg hogy merre megy! Ettől még nem fogja leharapni a fejed. Utána menni fog a beszélgetés. Csak: légy nagyon udvarias, ne légy tolakodó és legyél önmagad! Bártaké a szerencse! :D
2013. nov. 10. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:
átérzem a helyzeted.ugyanebben szenvedek mint te,csak én jobban ismerem a csajt,már ismerjük egymást több mint 5 éve,flörtöltem is vele,megvan az alapszintű kontakt csak ugye gyáva voltam elszalasztottam most meg mérgelődök mert van barátja....
2013. dec. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!