Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha kapnátok szerelmes verset, annak milyennek kéne lennie, hogy ne legyen számotokra kínos vagy kellemetlen?
Manapság gyakorta hallom, olvasom, hogy már elavult az ilyen, mégis próbálkoznak a lovagok áhított szerelmük szívét elnyerni. No, hogy ne legyek ilyen teátrális, annyi a lényeg, hogy szerintem ez valóban elavult. Főleg azért, mert nem olyat olvashatnak a kedves hölgyek, mint az irodalomkönyvekben, valamint egy kis esetlenséget és félénkséget is tükröz az írójáról.
Ki mit gondol erről, kinek mi véleménye/vágya a személyre szóló szerelmes költeményeket illetően?
Nekem a frappáns versek és haikuk jönnek be.
Az nagyon nem, amely arról ömleng, hogy milyen szép vagyok és tökéletes. Az ilyen ideologizált versektől én menekülök.
Szerintem aranyos dolog verset írni :)
Csak annyi számít, hogy őszinte legyen! (És elég jó, hogyha nincs tele helyesírási hibákkal) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!