Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "rosszfiú"?
Hogyan legyek "rosszfiú"?
Lányok, nektek ez kell, hát hogy legyek rosszfiú?
10. válaszolónak
Nem azt mondtam, hogy mindenkit el lehet fogadni 100%-osan, olyan nincs. Csak törekedni lehet, de sosem lesz 100%.
Viszont azt te is át tudod gondolni, hogy milyen tulajdonságaid azok, amiken esetleg tudnál változtatni és akarsz is. Mert ha nem akarsz, akkor nem megy.
Ha tönkremegy egy kapcsolatod, akkor (ugyan nagyon fájdalmas dolog) de érdemes megkérdezni, hogy miért történt mindez. Valószínűleg nem 1-2 dolog lesz és biztosan előjönnek ilyenkor olyan dolgok is, amik nagyon rosszul esnek, de ebből lehet tanulni. Főleg ha nem 1-2 személy mondta ugyan azt a problémát.
Kérdezőnek
Elhiszem, hogy ez nagy problémát okoz neked, de nincs más, amivel magadra vonhatnád a nők figyelmét? Nem jársz sehova ismerkedni?
dehogynem, járok, nincs azzal gond, csak látom amit látok, van ismerősi körömben egy két g*ci, bocsánat a kifejezésért, látom amit látok, és végigdugnak mindenkit, mégis ő értük epekedik mindenki.
Tudom, hogy a nőknek a belső értékek a fontosabbak - nade odáig elis kéne jutnom...
És mit gondolsz így hogyan lehet egy normális kapcsolatot felépíteni, ahogyan ők teszik? Vajon mit fognak mondani az igazinak, mikor megkérdezi, hogy előtte hány barátnője volt? Vagy ha az utcán mindenki ismerős a srácnak?...
Azt is értem, hogy élni kell az életünket és kihasználni, amit csak lehet. De egyszer eljön az az idő, amikor (a legtöbb ember) családot szeretne. Egy ilyen életvitelből szerintem igencsak nehéz dolog kimászni. Mikor éveken át több barátnője volt valakinek, mint amennyit megtudna számolni.. hirtelen csak egynek áldozni a hűségét, nehéz dolog.
Mindenki eltudja dönteni, hogy mi a fontos a neki. Persze az életünknek több szakasza is van, amibe a "kicsapongó" életvitel is beletartozik, de az "éljünk a mának" mellett a jövőnkre is kell gondolni. Hisz minden amit ma teszünk, meghatározza a holnapunkat, és hiába élünk a mának.. lesz holnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!