Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Bejönnék neki?
Figyelt kérdés
van egy osztálytársam, akivel nagyon jóban lettünk tavaly, sokat röhögünk, beszélgetünk, meg elmondja nekem az élményeit, meg azt is, hogy kit utál(tudom, kissé gyerekesen hangzik), sőt, néha még ha esetleg mittomén mondok egy hülye példát, hármast kapok, vagy megszid a tanár szépen, meg ilyen "kisebb" apróságoknál azt mondja nekem, hogy tőlem ennél többet várt. Tudom, mind ez gyerekes, de ez van, ezt adta ki a gép. Meg kicsit kételkedek, hogy bejönnék neki, mert más lányokkal is annyit röhög, meg beszélget...néha azt érzem, azok a csajok hozzá vannak nőve :D meg tőlem kérnek tnácsokat, meg azt mondják nekem, hogy szerezzek már róla infókat... mit tegyek?2013. nov. 6. 20:33
1/1 anonim válasza:
Gyakori aspektus a tini fiúknál hogy ha nincs sikerük egy lánynál, elkeseredésükben, "pótlékot" keresnek, később abba is bele lovalják magukat és a kettő között (aztán 3 között, 4 között, stb.) ingáznak aszerint, hogy éppen hol merül fel egy kis remény a kapcsolatra.
Hogy bejössz-e neki? Igen.
Hogy ráhajts-e? Ehhez előbb meg kell válaszolnod egy kérdést amire ő maga sem bizotos, hogy tud. Hogy te csak egy pótlék vagy, vagy az igaz szerelem. Ezt ne úgy vedd mint ha egy bunkó lenne aki egyszerre szédít több csajt, inkább mint egy szegény szerencsétlen, aki csajtól csajhoz rohan hol fog már kelleni valakinek.
Persze az is lehet, hogy minden amit leírtam nem vonatkozik ide és csak szeret lányokkal haverkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!