Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lányok! Nektek bejönnek a magyar/fehér srácok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 09:25
1/8 anonim válasza:
Csak a fehér lányoknak a roma srácok.
2/8 anonim válasza:
Legalább egyről mindenképp tudok, akinek igen. :D
3/8 anonim válasza:
itt nem nagyon vannak romák.
komolyan mondom, nem tudom, hogy miért, de rajtam kívül asszem max....2-3 roma van itt. Kerestem őket napokig, de semmi. Van itt egy 13 meg egy 14....meg asszem még van egy 18 éves...mind romák és lányok....
ha kérdésed van inkább menj gyaloglóra.
4/8 anonim válasza:
A közelmúltban egy roma lány megkérdezte, hogy nem járnék-e vele. Igaz, én kreolbőrű vagyok, így annyira fehér nem vagyok. De annyira csoki sem. Inkább halványan barna, meg nyáron lefogott a nap.
22/F
5/8 A kérdező kommentje:
ezt meg honnan vetted első?
2013. nov. 1. 09:55
7/8 anonim válasza:
Nekem bejönnek a fehér pasik,nagyon is (a párom német) Igaz én sem vagyok éppen barna bőrű sőt...:)
8/8 anonim válasza:
nekem személy szerint igen de óvom magam az ilyen beképzeltektől azt sem szeretem ha megnéznek mert roma vagyok[tisztelet a kivételnek](ehhez képest utálom az arany dolgokat magamon..mert nem szeretek feltűnősködni és a neon dolgokat sem díjazom...egyszerűen minden roma csajon olyan virít és ez engem irritál) de alapjában véve nekem teljesen mindegy hogy roma e vagy nem csak legyen normális és szeressen engem 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!