Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őt nem érdekeltem majd lefeküd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt nem érdekeltem majd lefeküdtem a barátnőjével és most rám haragszik. Miért?

Figyelt kérdés

ismerkedtem egy lánnyal.Nekem tetszett,de őt nem érdekeltem.Így a barátnője beszélgetett velem majd végül egy buli után összegabalyodtunk és lefeküdt velem.

Ezt a csaj megtudta és minden szépet és jókívánságot mondott rám/nekem.Miért?:D kajak nem értem.Ha nem érdekeltem őt de a barátnőjét igen akkor mit pattog?

20F 18-19L

2013. nov. 6. 17:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Aha.Küzdöttem érte randira hívtam el is jött.A második randin megszerettem volna csókolni és akkor mondta azt amit.

Nekem ez bőven elég.Ha nem mondott volna ilyet akkor küzdöttem volna.Na de így.Semmi komolyat?!Akkor meg minek?

2013. nov. 6. 18:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg a szart kell küzdeni. Nehogy már nekem legyen megtiszteltetés, hogy velem van, egyem ragú felek vagyunk a rohadt életbe. Pont úgy örüljön ha velem lehet. Mégha egy elvakult feminista, akkor is az egyenrangúságról van szó.

Messzire kerülöm az ilyen idióta nőket akik futtatják a feleseges plusz köröket, mert "értük küzdeni kell.."

2013. nov. 6. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Van aki azért mondd ilyet és nem hagyja magát megcsókolni mert kiváncsi hogy fogsz e vele utána is foglalkozni mint barát :) de ha ennek a lánynak jobban érdekel a barátnője akkor nem mindegy?:)
2013. nov. 6. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:

12es.

Ebben az esetben teljsen egyetértek veled.

2013. nov. 6. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:

13.

Ilyet akkor se mondanunk :).Mondja azt,hogy neki idő kell.De ezt így kimondani.A csaj rontotta el.Most őszintén.Hány pasi van aki azok után is próbálkozna?2-3?Utána meg az lett volna,hogy nem tudja felfogni,hogy nem.

2013. nov. 6. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazatok van valamilyen szinten, én sem aztmondtam hogy nyalja ki a lány seggét.. ha bunkó akkor ne foglalkozzon vele, a másik meg az hogyha aztmondta hogy NEM akkor a mi a francért haragszik ?
2013. nov. 6. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés :) azért tette fel a srác is.

Buta liba csak.Vagy fáj az egójának,hogy nem tepertek utána és hamar átléptek rajta

2013. nov. 6. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Az is lehet,de lehet az is a probléma hogy a csajszi akivel lefeküdtél a barátnője és a lányoknak elég furcsa gondolkodásuk van szóval kitudja nem e az a baja hogy a barátnőjéhez jobban vonzódsz.. na mind1 ez bonyolult, kérdezd meg tőle:)
2013. nov. 6. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!