Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan fiú, aki 2 évet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki 2 évet várna a barátnőjével a szexre? 16/L

Figyelt kérdés

Anyu mindig azt mondja hogy ne legyen barátom, mert ahhoz ez is beletartozik. Ha lenne és nem feküdnék le vele, akkor biztos hogy mást keresne, hiába annyi mint én.

Szerintetek?

(Csak kiváncsiságból írtam ki, nem keresek barátot)

2013. aug. 25. 13:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Persze, én várnék annyit.
2013. aug. 25. 13:13
 2/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 25. 13:13
 3/21 anonim ***** válasza:
most pont annyit kell várnom xD
2013. aug. 25. 13:14
 4/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha tényleg érett vagy egy kapcsolatra, szerelmes vagy, felvilágosítod magad, akkor kívánni fogod a barátodat és lefekszel vele szép lassan. Addig meg valóban nem kell kapcsolat. 16 évesen bőven ráérsz. Akár egy év múlva, akár több. De úgy is attól függ ám, hogy mikor találod szembe magad a szőke herceggel. :) Majd meglátod.
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

1. Vagyok.

Amúgyis egy kapcsolatban miért a szex a legfontosabb manapság? Ha valaki erre nem tud várni, valószinüleg nem is TE kellesz neki!

6/21 anonim ***** válasza:
Van, de úgysem fogsz annyit várni vele szerintem, hiába eldöntöd az elején...
 7/21 anonim ***** válasza:

Hát, van aki várna, de a többség nem.

NEm azért, mert nem tudna szeretni, mondjuk pl én. Hanem mert egy szükséglet ez, és ha ezt nem elégíted ki egy jó ideig, akkor bizony, a többség keresne mást.

Olyan 99%ra lehet gondolni.

2013. aug. 25. 13:16
 8/21 anonim ***** válasza:
én képes lennék várni ;)
2013. aug. 25. 13:16
 9/21 anonim ***** válasza:

Ismertem egy srácot aki 3 évig együtt volt egy lánnyal úgy, hogy nem feküdtek le.

A lány kérése volt.

Egyébként én várnék 2 évet, ha a lány tényleg megérdemli.

2013. aug. 25. 13:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sem fogod kibírni 2 évig...
2013. aug. 25. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!