Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki 2 évet várna a barátnőjével a szexre? 16/L
Anyu mindig azt mondja hogy ne legyen barátom, mert ahhoz ez is beletartozik. Ha lenne és nem feküdnék le vele, akkor biztos hogy mást keresne, hiába annyi mint én.
Szerintetek?
(Csak kiváncsiságból írtam ki, nem keresek barátot)
#7: 99%?
Akkor én benne vagyok egy 1%-os rétegbe? az igen... XD
"Amúgyis egy kapcsolatban miért a szex a legfontosabb manapság? Ha valaki erre nem tud várni, valószinüleg nem is TE kellesz neki!"
Nem a legfontosabb, de nagyon fontos. Én nő vagyok, de én tutira nem várnék 2 évet azért, hogy végre lefeküdjön velem a pasim.
21L
hát azért lássuk be, elég kevesen várnának, hiába szeretik a párjukat.
elmesélem az én történetem, hasonló a tiédhez.
amikor nem volt barátom, eldöntöttem, és mondtam a barátnőimnek a "leghangosabban", h én bizony úgy fogom átélni az elsőt, h egy évesek leszünk, romantikus vacsora, meghitt hangulat, rózsaszín felhők... mint ahogy a lányok általában elképzelik. na szóval.. ennek ellenére, három hónapja voltunk együtt, előtte két héttel már fogamzásgátlót szedtem. egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. jó volt, ez kétségtelen, nem fáj, és nem is véreztem, viszont néha visszagondolva, lehet kellett volna húznom őt tovább egy picit. :P
egyébként azóta is együtt vagyunk (1éve), és fantasztikus minden.
egyébként anyukám nekem is azt mondta, h 25(!) éves koromig ne lehet pasim :DDD. aztán rá két hónapra hazavittem a drágát.:D hát mit ne mondjak, egy hete jártunk, átvittem, anyám meg rögtön a szexszel kezdte.. -.- (közel 40 év van közöttünk, szóval kicsit másképp gondolja a dolgokat..)
egyébként utólag megkérdeztem a barátom (az első szex után néhány nappal), h mégis mennyit várt volna rám, és azt mondta, h amíg én akartam volna, de azért én kételkedtem volna ebben, bármennyire is szeretem.
de ha a kapcsolat elején (persze nem az első randin, de ha szóba kerül) elmondod ezt, akkor a srácnak van döntési lehetősége, még mielőtt komolyabban egymásba bonyolódtok. ha egy srác pedig emiatt otthagy, azzal ne foglalkozz: van egy mondás, miszerint ha szeret vki, az vár rád, amíg kell.. vkinek tapasztalnia kellett ha leírt ilyet, nem? :) 18L
Szerintem senkitől nem lehet ezt elvárni, hogy várjon két évet. jézusom az nagyon sok o.O...Bár férfiaknál kizárt, hogy ilyen legyen de én max 2-3 hónapot várnék a pasimra, nem bírnám ki.
Egyébként meg, persze az elején rózsaszín köd, szerelem, szemellenző...Lehet, hogy megígéri, hogy vár rád...De nem úgysem bírják ki. Maximum egy olyan srác aki huszonéves és még nem votl barátnője és annak is örül, hogy végre van, inkább vár, minthogy elhagyjon és megint egyedül legyen.
Én mikor a barátommal lefeküdtem először (16 voltam) akkor mondtam neki, hogy de az orált én soha de soha nem fogom csinálni.Akkor még taszított a dolog. Azt mondta, hogy jó. Utána persze rájöttem, hogy jó dolog ez és megszerettem, utána kérdeztem, hogy komolyan gondolta-e, hogy tényleg kibírná, hogy nincs orál. Azt mondta, hogy nem, nem bírná ki, neki ez alapvető dolog (azóta nekem is) azt azért mondta, mert úgyis tudta, hogy majd megszeretem. De nem bírná ki.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!