Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? (nem 12 éves téma. )
Tegnap azon gondolkodtam,hogy lehet-e két srác közt szerelem.Még mielőtt kitörnének a hombárellenes érzések,leszögezem,nem vagyok hombár,ugyanúgy a mellek és a jó seggek vonzanak jó csajokon.
Viszont elgondolkodtam,hogy mi is a szerelem?
Ez egy tök felszínes érzés.Egy rajongás...az,hogy valakibe szerelmes vagy,ugye nem vonzza egyértelműen maga után azt,hogy nektek szexuálisan is együtt kell lenni.Az,hogy normál esetben egy fiú egy csajjal összejön és szerelmesek egymásba,majd összefekszenek,az nem a szerelem következménye,csak az,hogy szexuálisan túl vannak fűtve,és mivel egymásért rajonganak,így adott,hogy kivel csinálják.
Valamelyik nap félálomban azon gondolkodtam,hogy van egy srác,akivel nem rég találkoztam,és nagyon durván jó arc,megnyerő,tényleg intelligens,stb.És azt éreztem,hogy nagyon szívesen vagyok vele.Nem mondom,hogy szerelmes vagyok belé,mert nem...voltam már szerelmes,de ez nem az,csak megijedtem,hogy mi van,ha ez odáig fajul...Burnyák lennék?
Nem hiszem...hiszen nem áll fel a farkam arra,hogy elképzelem őt meztelenül,sőt...továbbra is a csajok mozgatnak meg...
Ez szimplán egy elmélkedés,amit full anonim módon kiírhatok ide.Bu***hattok,de inkább véleményekre lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban,hogy ki mit gondol...
(de idegesítő ez a trágárság izé...)
"ugyanúgy a mellek és a jó seggek vonzanak jó csajokon"
Felszínes vagy. Oké, értem, hogy mit akartál kifejezni, de lehetett volna azt szépen is tenni.
Elnézésedet kérem.
Igen...nekem is van legjobb barátom,éppen dupla annyi ideje ismerjük egymást,mint Te és a barátod.:)
Ezért is volt furcsa.
Ismerem a szerelem érzését és ismerem a barátságét is.
Ezzel a sráccal nem érzem egyiket sem,csak annyit írtam,hogy szívesen vagyok vele...Nem muszájból,hanem tényleg,ha úgy van,akkor szívesen.Ehhez hozzá kell tennem azt is,hogy egyáltalán nem vagyok ez a típus,inkább haza spurizok ahogy tudok,kicsit antiszociális is vagyok,épp ezért furcsa,hogy ezzel a gyerekkel,ha úgy van,szívesen eldumálgatok,kajálunk,hülyülünk.Innen vetődött fel bennem a kérdés,hogy lehet-e tisztán szerelem két srác között.
Elég jól ismerem magamat,de ilyen még nem fordult velem elő.
Nem félek attól,hogy hombár vagyok.:)
De örülök,hogy vannak,akikhez eljutott a mondanivalóm.
*aa nee, érzem hogy előtörnek a hombárellenes érzéseim,aaaa jaaj*
hát kérdező, ha igazi férfi lennél, senkit se szeretnél,,, még saját magadat se, egyértelműen homár vagy!! HOMÁR!! HOMÁR!!
na jó..nem mondod hogy szerelmes vagy belé,,, igen, mert nem is vagy,, kedvelhetsz, rajonghatsz, FELNÉZHETSZ de azért a szerelem ennél több,, és ez hogy csak szexuálisan túlfűtöttek ez hülyeség, azért fekszenek össze mert nagyon szeretik egymást, az az érzés veszi rá őket,, van akinek érzések nélkül nem is megy,
amúgy igen lehet 2 srác közt szerelem, végül is vannak homárok is a világon
"kifejezetten szép lélekre enged következtetni." báááhh, nyáladzás, nyáladzás,,
miért kell feltétlen ehhez valami hü de pozitiv tulajdonságot tulajdonitani, lehet simán annyit mondani, hogy nincs gond, ettől még a kérdező egy álszent pöts is lehet,,
egyébként is, írtad hogy antiszoc vagy meg minden, szerintem neked még újjak az érzések, azért nem tiszta még neked mit érzel, lehet hogy jól ismered magad, de az nem tesz semmit
Csak véleményekre voltam kíváncsi,gondolatokra...ne pörögj rá túlzottan...:)
Kösz midnenkinek,aki hozzászolt,ki így,ki úgy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!