Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a 14-15 éves lányoknál ebben a témában a "téma"?
" szerintetek bejövök neki?"
"többet szeretne?"
" van nálla esélyem?"
" terhes lehetek ha...?"
és egyéb gyakorikérdések:D
"szerintetek gáz ha..?"
"nektek bejön a..?"
"a 72 órás tabi hatásos ha..?
Ezért mondják a felnőttek,hogy éretlenek,hiába hisznek mást magukról.Szerintem egy ember kb. 18 éves kora körül érik meg testileg és morálisan is a szexhez.Tapasztalatok alapján (barátnők,ismerősök) azok a lányok akik 14-16 éves korában veszti el a szüzességüket nem nagyon fogják fel,hogy ez többröl szól,és gyakrabban fekszenek le másokkal (pl. egy hét járás után,vagy még annyi sem).
14 évesen én is felnőttnek éreztem magam,de rájöttem,hogy nagyon nem voltam az.
21/f
Nem erre voltam kíváncsi, de azért köszönöm.
Tehát a kérdés: Miről szoktak a lányok beszélgetni 15-16 éves korukban a szerelem-szex témáról? Ilyenek, hogy pl. neked megvolt már az első "pokrócbaleseted"?
Lehet hülyén hangzik, elnézést, ha nem egyértelmű...
Amikor én voltam gyerek, az én osztálytárs nőim olyan 7. 8. ban már javában szoptak, és az egyik egész jó lánybarátom egyszer amikor átjött hozzám, le akart teperni az ágyamra, de ciki vagy nem ciki, ÉN NEM AKARTAM! Nekem 15 évesen, a smároláson, meg a moziban ''az áaítok nagyot'' vagy az ijesztőrészeknél nyugodtam ugorj, elkaplak'' című dolgokon járt az eszem, a szex mint olyan abszolút nem érdekelt. És teszem hozzá ez a normális.
18/ srác
18/srác
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Szerintem kb az ilyen jellegű kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!