Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már a rendes, normális pasik is csak szexet akarnak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 11:32
11/25 A kérdező kommentje:
nem váratok meg hónapokig senkit. csak már unom hogy aki rendes, ezt közli velem a randikon. mi a fene bajotok van???
2013. nov. 5. 11:38
12/25 anonim válasza:
Egy rendes normális pasi szereti a szexet a lánnyal.Ha nem szeretné akkor nem is lehetne normális.Vagy nem?
13/25 anonim válasza:
örülnél, hogy őszinte! szerelmet, házasságot hazudni rögtön az való neked..
egy felnőtt tudja, hogy ez nem feltétlenül lesz több és előre nem lárhatja
14/25 anonim válasza:
Szerintem erős szexuális kisugárzásod van.
Helyezd másra a hangsúlyt és az első randi nem a szexről fog szólni.
15/25 A kérdező kommentje:
Jó az ok, de nem közöljük úgy, hogy, "Tudom, te normális komolya kapcsolatra vágysz, de nálam először a szex és utána ami alakul". Ez nem normális. Nekem idő kell, és érzelmek.
2013. nov. 5. 11:43
16/25 anonim válasza:
A rendes srácoknak nincs esélyük kapcsolatra a rosszfiúk melkett tehát így próbálnak szexhez jutni..
17/25 anonim válasza:
hány éves vagy? 30 felett már így megy ez sokszor.
18/25 anonim válasza:
késztetést érzek arra, hogy beszélgessek veled, kedves kérdező!
19/25 anonim válasza:
Hát ha nem is első randin, de azért fontos a szex. De ettől még normális kapcsolatot akarok. Viszont nekem a szex egy érzelemkifejezési forma is. Szóval nem akarok hosszasan húzni, hogy kiderüljön, ilyen téren nem passzolunk. Persze aki ezt annak nézi, hogy csak szexre megyek annak egészségére. Benne valószínűleg nincs meg eleve az az érzelmi intelligencia amit keresek.
20/25 anonim válasza:
Jobbat mondok. Menj te oda a fiúhoz, mert hozzád csak az megy oda aki szexet akar. Ha az is oda merne menni aki hosszútávú kapcsolatot szeretne elsőre akkor már lenne párja és már nem menne. Ilyen egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!