Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 19 éves össze illik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves össze illik egy 14 évessel?

Figyelt kérdés
A 19 éves én vagyok. :)
2009. nov. 15. 20:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hat egy 50 km`re !

Meg bem jarunk, csak rengeteget beszellunk, hulyulunk st. stb. :) En erzem h o nagyon szeret, es en is nagyon szeretem. :)

2009. nov. 15. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:

persze neked csak az a vélemény teccik, ami szépen végződött történet. de valjuk be, kicsi az esély h ti jólmeglegyetek.

hiába, de ez pont azaz életkor amikor egészen más egy 14 éves ésegy 19 éves. teljesen eltérőek az igények ésez később ki is fog ütközni a kapcsolatban jönnek az állandó veszekedések és a szíktás.

2009. nov. 15. 21:11
 13/26 anonim ***** válasza:
nem eltérőek az igények.Van aki olyan,mint egy 19 éves akár.ÉRETEBB A KORÁNÁL. ez a lényeg könyörgöm :)
2009. nov. 15. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:

NEM!

Nem tudom, hogy ez miért divat manapság hogy a 14 éves kis csitriknek 19 éves barátjuk van..... meg hogy azzal vesztik el a szüzességüket -.-"

2009. nov. 15. 21:19
 15/26 anonim ***** válasza:

persze hogy össze illetek,az a 5 év korkülönbség semmi!

én 21 vagyok,a barátnőm meg 16 és jól kijövünk

2009. nov. 15. 21:26
 16/26 anonim ***** válasza:

nincsen olyan hopgy érettebb a koránál.

csak úgy tűnhet.

de vannak alap dolgok, amikben nemtud felérni egy nála annyival idősebb szintjére. ez mindigis így volt, és ígyis lesz.

2009. nov. 15. 21:41
 17/26 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem egy g*ci pedofil vagy, simán megrugdosnálak, ha a rokonommal kezdenél.
2009. nov. 15. 21:44
 18/26 A kérdező kommentje:
Anyad pi**csaja. :)
2009. nov. 15. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
De mit számít a kor. Most nehogy azthidd már hogy az alapján illik valaki össze vagy nem illik össze hogy egyszerre születtek vagy nem. Az irigy rugdosódó vaállatokkal meg nem kell foglalkozni. Őket kéne megrugdosni.
2009. nov. 15. 22:23
 20/26 anonim ***** válasza:
fontos az összehang, és ennyire eltérő gondolkodású emberek (a kor miatt) nemlesz összhang. csak az elején, a snassz témákban még lehet h felnőttesebb a kiscsaj, de amint komoly dolgok kerülnek szóba, mindig lejön h azmégcsaK 14 éves, és nemlesz összhang.
2009. nov. 15. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!