Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves össze illik egy 14 évessel?
Hat egy 50 km`re !
Meg bem jarunk, csak rengeteget beszellunk, hulyulunk st. stb. :) En erzem h o nagyon szeret, es en is nagyon szeretem. :)
persze neked csak az a vélemény teccik, ami szépen végződött történet. de valjuk be, kicsi az esély h ti jólmeglegyetek.
hiába, de ez pont azaz életkor amikor egészen más egy 14 éves ésegy 19 éves. teljesen eltérőek az igények ésez később ki is fog ütközni a kapcsolatban jönnek az állandó veszekedések és a szíktás.
NEM!
Nem tudom, hogy ez miért divat manapság hogy a 14 éves kis csitriknek 19 éves barátjuk van..... meg hogy azzal vesztik el a szüzességüket -.-"
persze hogy össze illetek,az a 5 év korkülönbség semmi!
én 21 vagyok,a barátnőm meg 16 és jól kijövünk
nincsen olyan hopgy érettebb a koránál.
csak úgy tűnhet.
de vannak alap dolgok, amikben nemtud felérni egy nála annyival idősebb szintjére. ez mindigis így volt, és ígyis lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!