Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem értem a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem a fiúk gondolkodásmódját? :D

Figyelt kérdés

Facebook tele van ribikkel. Kint van a melle, és a műkörmös kezét reklámozva lehet nézni a fejét, amin persze egy kiló smink van. Gondolom mindannyiunknak van ilyen ismerőse.. :D

És akkor nézem a kommenteket, ott van hogy "Jajj de szép!" meg "Gyönyörű vagy *-*" és az ehhez hasonló hozzászólások.. De ez nem is igaz :D

Tök átlagos, már-már csúnya fejű lányokról van szó, akik Bershkás cuccban, a melleiket kitéve pózolnak. Ez nem széép!! Akkor miért nem írják oda hogy "Jó nő"? Inkább hihetőbb..

Vagy csak engem zavar ez? :D

(Ja és aki jön a nagy okos válaszokkal, hogy ez engem azért irritál mert féltékeny vagyok, ne is vegye a fáradtságot arra hogy ide írjon. Köszi :D)

2013. nov. 4. 17:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
TE is pont olyan vagy mint a tobbi nyugodj meg.
2013. nov. 5. 17:12
 22/25 A kérdező kommentje:
#21: Köszönöm az értékes hozzászólást. Érdekel a véleményed, mesélj még kérlek! :)))
2013. nov. 5. 20:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Azert vagy pont olyan, mert te is csak azt nezed, hogy mennyire gazdag a srac vagy azt, hogy mennyire jokepu/nagymeno. Innentol meg mar mind1, hogy a facen pozol tangaban, vagy teszi az elit kiralykisasszonyt, belul egyforman sekelyes mind2. Ez a velemenyem ha erdekel, persze az is lehet, hogy tevedek (csak sajnos ez egyre ritkabban fordul elo)...
2013. nov. 6. 15:26
 24/25 A kérdező kommentje:

#23: De nem vagyok olyan!! Nem fogom bizonygatni, hisz nem is ismersz. De írtam én bárhova egy szóval is hogy a jó pasik írnak oda különböző kommenteket? És hogy engem az irritálna hogy a helyes fiúk nem nekem írnak ilyen dolgokat?? Nem.. Mert nem is érdekel.

Ha még egy kevésbé helyes pasi is odaírt volna, azt is figeyelembe venném. Szóval nem a kinézeten van a hangsúly. Ha a kinézetre alapoznék már rég lenne "helyes" barátom.. Csakhogy sz.rt sem és ha valaki jól néz ki, miközben olyan buta, hogy egy egyszerű mondatot nem képes helyesen leírni.. De mindegy ez már más téma.

2013. nov. 6. 20:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Nincs ahonnan ismerjelek, csak talalgatok a mai lanyokat ismerve... Es a tobbseg sajnos olyan ahogyan leirtam. Az mar mas teszta, hogy te kivetel vagy, ettol meg nem lesz jobb, max annak aki radtalal. Ennyi erovel en is kiirhatnam, hogy nem ertem a lanyokat, de valojaban nem lenne igaz, mert ertem oket, csak nem tudom elfogadni. Neked is ez a bajod. Tudod jol, hogy csak azert irjak, mert felszinesek es dugni akarnak de zavar, mert nem ilyenek kellene legyenek. Mondjuk azt sem igazan hiszem, hogy nem foglalkozik veled senki, mert a normalis lanyokra sokkal nagyobb a kereslet mint a plazaribikre. Hany eves vagy?
2013. nov. 7. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!