Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én nem értem a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem a fiúk gondolkodásmódját? :D

Figyelt kérdés

Facebook tele van ribikkel. Kint van a melle, és a műkörmös kezét reklámozva lehet nézni a fejét, amin persze egy kiló smink van. Gondolom mindannyiunknak van ilyen ismerőse.. :D

És akkor nézem a kommenteket, ott van hogy "Jajj de szép!" meg "Gyönyörű vagy *-*" és az ehhez hasonló hozzászólások.. De ez nem is igaz :D

Tök átlagos, már-már csúnya fejű lányokról van szó, akik Bershkás cuccban, a melleiket kitéve pózolnak. Ez nem széép!! Akkor miért nem írják oda hogy "Jó nő"? Inkább hihetőbb..

Vagy csak engem zavar ez? :D

(Ja és aki jön a nagy okos válaszokkal, hogy ez engem azért irritál mert féltékeny vagyok, ne is vegye a fáradtságot arra hogy ide írjon. Köszi :D)

2013. nov. 4. 17:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

HABULALAUAHALHA ne általánosíts HABHLALBHHBALABA én heteró férfi létemre kivagyok az ilyen ribiktől, a kedvencem a "like in 6 seconds if you're not gay!!!" típusú eszetlenségek ahol valami műanyag rázza a valagát.

Szóval... tényleg ne általánosíts.

2013. nov. 4. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:

Igazad van, de igazság az a legtöbb fiú/férfi(én is) őket nézi meg az utcán.

Mutatósabbak nem feltétlenül szebbek.

13/25 anonim ***** válasza:
Detto nem kommentelek sosem képeket lányoknak, sőt alig pár embernek, néha haveroknak 1-2 poénos megjegyzés és ennyi. Mert a facebook pont az a hely ahol mindenki az igazat mondja. Mert a lányok mindig igaz barátként írják az összes lány ismerősük kép alá hogy " AHHHHHwrweadfjgajhgia de szééééépp *.* *.* *.* *.* 200000000 smiley szív szív szív SZERETLEK!"
 14/25 anonim ***** válasza:
mi a baj? az, h ezekèrt a csajokèt sorbanàllnak a fiùk (àlt. csak egy menetèrt) vagy az, h bershkàbòl oltozkodnek ès mukormuk van, amit a te szuleid vagy nem engednek meg, vagy nem finanszìroznak? ezeknek a magamutogatò lànyoknak ennyi èrtèkuk van. a dekoltàzsuk. neked is vannak èrtèkeid talàld meg oket ès hangùlyozd ki. soha ne hasonlìtsd magad olyan emberekhez,akiktol szinte mindenben kulonbozol!
 15/25 anonim ***** válasza:
És miért van hogy az összes fullcapes,zseléshajú,seggfarmert viselő fiú képén van 500 lájk meg szív és "Jajdehelyes!" komment?
2013. nov. 4. 17:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Irigy vagy?:D
2013. nov. 4. 17:39
 17/25 A kérdező kommentje:

#14: Nem arról van szó hogy nem finanszíroznák, de én pl. hányok a műkörömtől. Meg mindentől ami mű.. Vannak szép műkörmök, de akkorsem tetszik.

Plusz minek legyen push-up melltartóm? Hogy azért szeressenek amim "nincs is"? :D Lenézem ezeket a lányokat, és van annyi eszem hogy nem állok be közéjük..

Csak tényleg hihetelen, hogy a pasik nem a valódi szépséget látják meg egy-egy lányban, hanem a külsőségekre alapoznak.

És a páwáktól is hányok. :D Azok nem férfiak.

2013. nov. 4. 17:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Én se értem.
2013. nov. 4. 17:49
 19/25 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet úgy feltenni egy kérdést, hogy nem értem EZEKET a ... vagy nem értem az ILYEN...? Egyébként a fordított helyzet sem sokkal jobb, mint amikor valaki kivgott pólóban a tükörbe befeszítve csinálja magárol a 300. ugyanilyen képét és mindig ugyanazok a ribik írják oda ugyanezeket... Ezeket nem lehet megérteni, vagy egyáltalán felfogni, hogy egy emberi lény, hogy lehet ennyire szánalmasan buta.
2013. nov. 4. 17:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Én pedig ezeket a nyalásokat nem a férfi nem részéről tapasztalom,hanem ép fordítva.A nők puncsolnak állandóan egymásnak.És a " jé itt tök jól nézel ki ezen a képen" egyenesen a falnak megyek.Főleg hogy szerintem ez sértő.Miért csak ezen a képen néz ki jól?A nőknek mind1 h valóban jól néz e ki az illető vagy sem a nagy részük egytől egyig nyal a másiknak.
2013. nov. 4. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!