Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval erre ment volna ki a játék? Mire véljem ezt?
Van egy ellenkező nemű ismerősöm, akivel az elmúlt kb. 9 hónapban lettünk annyira jóban, hogy napi szinten beszélgetünk, keressük egymás társaságát. Nehezen tudok rajta kiigazodni, hogy mit is akar pontosan.
Van egy közös ismerősünk (ffi), aki több, mint egy éve nem láttunk, mert elköltözött. Mind a ketten sokat beszélgettünk vele, de a fentebb említett ismerősöm többször megemlítette, mennyire rossz, hogy elköltözött, hiányzik neki, és mindig megkérdezte, nekem nem hiányzik e.
Egy másik ismerősöm találkozott az elköltözött ismerősömmel. A férfi megemlítette neki, hogy jó lenne, ha elmene hozzá velem.
Most villant be, hogy a legfelül említett ismerősöm ezért kérdezte folyton, hogy hiányzik-e nekem az ismerősünk, mert elmenne velem (csak fél megkérdezni)?
Vagy most ezzel mi a helyzet?
19l
ahaaa,, hát én se teljesen értem?? mi, erre mint ki a játék? hogy elmenjetek együtt? haajjjajjajj,,, micsoda,, arrgh,, nem értem.
Nem hiszem hogy csak azért beszélgetne veled, mert titokban végig....ELAKART VELED MENNI AHOZZ A FFI-HEZ!:O
azt hittem azt fogod írni, hogy féltékeny a ffi-re akit már ezer éve nem látattok azért kérdezi hiányzik-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!