Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen gyenge P....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen gyenge P. Ö. CS?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ezt el kell olvasni ..

Ahhoz hogy meg értse az ember mit akarok.

Ma el mondtam a lánynak hogy válaszon vagy semmi vagy kapcsolat... és a semmit választotta.. mint ahogy gondoltam is..

De olyan könnyedén mondta azt akkor legyen vége.. nagyon rosszul esett rá jöttem tényleg csak a játéka vagyok..

De én még a mai napon vissza sírtam szinte magam hogy akkor inkább én változok csak maradjunk meg barátnak..

nem tudom elhagyni.. pedig csak rossz lesz és a játéka maradok.. ezt ő is nagyon jól tudja.. és úgy játszik velem ahogy akar.. ki vagyok neki teljesen szolgáltatva...

és ő ezt tudja hogy oda pattanok ahova akarja..

Ma amikor már kibékültünk olyan önkielégülten mondta azt hogy "Tudtam hogy nem bírod ki nélkülem" hát én nem értem magamat se se vele se nélküle se jó nem tudom mit tegyek..

2013. nov. 2. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
amikor megakad a szemed egy másik lányon őt már könnyedén elfogod tudni felejteni
2013. nov. 2. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
pukiztam
2013. nov. 2. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak függsz a szeretetétől mert másba valószínű nem tudsz kapaszkodni.
2013. nov. 2. 22:48
 4/11 Moszuke ***** válasza:
2013. nov. 2. 22:53
 5/11 anonim ***** válasza:

el kell felejtened

muszáj

2013. nov. 2. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Keres valaki mást és majd elmúlik. Úgy is csak kihasználna pláne, hogy már tudja totál bele vagy zúgva. Sajnállak elég sz.r ügy az ilyen, de minél előbb próbáld elfelejteni mert a leírtak alapján csak ki fog használni továbbra is. Sok sikert.
2013. nov. 2. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha vele sem jó és nélküle sem, akkor tök mindegy, nem? Legalább a méltóságodat őrizd meg akkor.
2013. nov. 2. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Hülye vagy. A lányt le kellett volna ráznod, hagyni a francba, mert láthatóan tetszik neki a helyzet és ezt minden valószínűség szerint ki is fogja a későbbiekben is használni. Emellett nem gondoltál arra, milyen lesz, ha a lánynak barátja lesz?

Keverj le Magadnak két pofont, térj észhez és szakíts meg vele minden kapcsolatot, mielőtt még teljesen késő lesz!

2013. nov. 2. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Elolvastam a másik kérdésed is... Velem is volt hasonló dolog. Régóta hajtottam 1 lányra, aztán benyögte, hogy hát ő nem akar semmit...(Pedig mondta, hogy akar....) Szar volt, de közben ismerkedtem 1 másik lánnyal is és úgy néz ki sikerül vele a dolog. Nagyon jó vele lenni, és sokkal jobban illik hozzám minden téren. Szóval keress 1 másik lányt Őt meg felejtsd el...GYORSAN. Ne legyél pincsi aki mindig követi. Kis hülye még amúgy is...

(Látom megd-gtad. Max erre tartsd meg aztán játsz vele te is egyet... Csináld úgy mintha még oda lennél érte aztán verd az arcára és ragassz bele egy 500-ast. "Ennyit értél" :))))))) )

2013. nov. 2. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:

önkielégülten - önelégült magyarul.

le fogsz lépni. még szenvedsz pár hónapot. nőkkel nem barizunk.

2013. nov. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!