Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen gyenge P. Ö. CS?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ezt el kell olvasni ..
Ahhoz hogy meg értse az ember mit akarok.
Ma el mondtam a lánynak hogy válaszon vagy semmi vagy kapcsolat... és a semmit választotta.. mint ahogy gondoltam is..
De olyan könnyedén mondta azt akkor legyen vége.. nagyon rosszul esett rá jöttem tényleg csak a játéka vagyok..
De én még a mai napon vissza sírtam szinte magam hogy akkor inkább én változok csak maradjunk meg barátnak..
nem tudom elhagyni.. pedig csak rossz lesz és a játéka maradok.. ezt ő is nagyon jól tudja.. és úgy játszik velem ahogy akar.. ki vagyok neki teljesen szolgáltatva...
és ő ezt tudja hogy oda pattanok ahova akarja..
Ma amikor már kibékültünk olyan önkielégülten mondta azt hogy "Tudtam hogy nem bírod ki nélkülem" hát én nem értem magamat se se vele se nélküle se jó nem tudom mit tegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!