Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor átvert lány, elutasíthatott azért, mert sokat csalódott?
Adott egy lány, régebben "könnyű vérű" volt (nem qurva!), így persze voltak kisebb nagyobb csalódások, komoly kapcsolatot képzelt el komolytalanoktól.
Kaptam tőle egy elutasítást: de nem azt, hogy nem tud többet elképzelni, hanem ilyen "most karrieremmel foglalkozok, a terveimmel, nem bízok az erre a szórakozóhelyre járó pasikban".
Kicsit kezdő vagyok ebben. De szerintetek lehetséges, hogy azért begörcsölt, és TÉNYLEG elhajt mindenkit, mert nagyot sérült, és idő kell neki? (amúgy a legutóbbi már féléve volt). Ha egyszerűen, szimplán én nem vagyok jó, akkor miért nem tudja megmondani? Nem akarok szivni a többi pasi miatt, meg akarom mutatni, hogy én más vagyok.
áááh, kérdező ebben én sem hiszek, meg mondjuk egy szórakozóhely amúgy se feltétlen jó hely ilyen komoly lelkizésre, ahol majd leáll elmesélni hogy ő mennyit csalódott és ezért meg ezért nem akar új kapcsolatot veled..
ha bejöttél volna neki, valoszinüleg másképp reagált volna, tehát elképzelhető az az indok amiről beszélsz, csak szerintem akkor sem így zajlott volna,, akar ő kapcsolatot, csak nem veled
úgy volt könnyűvérű, hogy rögtön, fél órás ismerkedés csókkal zárult (nem dugással, ezért nem volt ku.rva), és a kapcsolatai is néhány naposak voltak.
De megváltozott.
És nekem még idáig mindig megmondták, hogy "bocs de nem", rákérdeztem direkt, hogy mondja meg, nem fogom leordítani, de csak ezt tudja hajtogatni, hogy nem bízik a "Studio"-s pasikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!