Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki perverz?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy mindenki annak vallja magát, még aki a semmire is benedvesedik még az is azt mondja magára hogy perverz, szerintem poén. 12-3 évesek perverznek vallják magukat, talán a szomszéd néni is. Most mindenki perverz mert ez elvárás lett, mert attól kelendőbb valaki vagy fogalomzavarban van az emberek 80%-a? Valaki tegyen már rendet a fejekben, hogy pl. a kanosság nem perverzség, ha a szádba akarom

kiüríteni a végbelem tartalmát, az igen.

Példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. nov. 3. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kakiszex már nem a perverz, hanem a beteg kategória szerintem.
2013. nov. 3. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:

jaj kérdező itt mindenki azt ír magáról amit akar, igaz én például egy multi-milliárdos üzletember vagyok ilyen fiatalon, holnap találkozok Bill-el egy grill partyra,, a normál emberek kedvéért Bill = Bill Gates,, jaa mind1 is

szóval, ez olyan mint a divat buzulás, lezbizés, igen valoszinüleg ettől őő hüü de menő, nem birná elviselni úgy látszik ha ő nem tündököl ott a figyelem közepében, hát sajnos amég nem látod élőben, úgyse tudod bebizonyitani hogy nem az

2013. nov. 3. 20:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Gabor , köszönöm az értelmes válaszod.

AliceWhite, bizony, normális és tényleg perverz ember bizalmasan kezeli ezt, és nem írogatja ide is kérdésre sem válaszolva hogy "Igen én nagyon az vagyok" és társai. Tényleg perverz ember nem mondja és reklámozza, a csendes emberek az igazán perverzek tapasztalatom szerint. Akik hangoztatják azok csak általában elméletben gondolják magukról, ha azt mondanám menjünk egy ház mögé már habognak. Amelyik kutya ugat az nem harap.

2013. nov. 4. 00:18
 14/17 anonim ***** válasza:

# 13:

Nem akarok kötözködni, de egy anonim oldalon, miért ne lehetne leírni azt, hogy igen, én perverz vagyok? Attól még az életben nem hangoztatom...

Egyébként igazad van, de azért ez is hozzátartozik az igazsághoz.

2013. nov. 4. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:

van benne valami amit mondasz kérdező, de igazából, nem tudod rájuk bizonyitani, de.. az viszont elgondolkodtató, hogy amit mondasz, végül is mi a tökömnek érzik szükségesnek hogy ezt ők hü de megírják, szóval igen, azért ez a kutya ugatás dolog igaz

vagy itt akarja bizonygatni, hogy ő mennyire az,, MERT KI A TÖKÖMET ÉRDEKEL?? szóval egyesek annyira komolyan veszik ezt az oldalt hogy vicc, vagy mintha legalábbis valami verseny lenne "NEEM! NEEM! ÉN VAGYOK A LEGPERVERZEBB! ÁHÁ! NEM IS, MERT ÉN MÉGPERVERZEBB VAGYOK!"..volt egy kérdés tegnap

[link]

sajnos már törölték ennyi ami megmaradt belőle^^, nem tudom miért..

na mind1 ugye a kérdés az volt mint látszik a kérdés címéből, hogy van itt okos pasi, mert aki azt írja az általában nem az.. és talán rajtam kivül azt hiszem, mindeki ÉN ILYEN OLYAN OKOS VAGYOK, stb stb.. be se meri vállalni hogy nehogy ne azt írja, mert úristen mi lesz,, hülyének nézik :O,, biztosan.. így még gázabb igazából, és igazából ez így tényleg pont nem azt tükrözi ő milyen intelligens ember ha ennyire szükségesnek érezte ott leírni, amilyen cifrán ott irkálták,, de hát már törölték :S..

szóval ha annyir az, mitől fél?? ha esetleg bárkit is érdekelne és ráír vagy mit tudom én, ha tényleg okos, úgyis bebizonyítja, ha meg nem mint kamuzik,, mit számít,, sok gyáva nem is tudom mi,, ránézni is rossz volt arra a sok válaszra

2013. nov. 4. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:

ja várjál kérdező, szóval mégjobb szemléltetés jutott eszembe, olyan kb mint kijön egy új post facebookon valami public oldalon, és akkor mindenki FIRST FIRST!! FIRST!!!

...

na ez ugyanez, neki ez kell hogy fontosnak érezze magát, hogy ismét közölte legalább tekintélyes mennyiségű (10) emberrel ő mennyire ez vagy az, mert hát itt nagyon fontos ám hogy miket írunk magunkról, főleg ha névtelen százalékok vagyunk, mert akkor tuti mindeki megjegyzi majd "mmm igen, na ez aztán nagyon király csávó/csaj",, szóval

nem is tudom, olyan hülye, lehangoló feelingje van az egésznek, hogy emberek képesek egy ilyen hülye oldalon így viselkedni,,, ááhh ,,nem is lehet rá mit mondani,,

ettől fontosnak érzi magát azt ennyi

2013. nov. 4. 18:00
 17/17 A kérdező kommentje:

#15-16 jófej vagy:D szerintem közléskényszeresek itt az emberek, vagy nem értem miért jó ha közlöm hogy ÉN PERVERZ VAGYOK!!

Ki az a beteg ember, aki gazdagabbnak érzi magát ha ráír egy tucat perverz?! (akiknek fele életében nem is szexelt)

2013. nov. 5. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!