Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki perverz?
Miért van az hogy mindenki annak vallja magát, még aki a semmire is benedvesedik még az is azt mondja magára hogy perverz, szerintem poén. 12-3 évesek perverznek vallják magukat, talán a szomszéd néni is. Most mindenki perverz mert ez elvárás lett, mert attól kelendőbb valaki vagy fogalomzavarban van az emberek 80%-a? Valaki tegyen már rendet a fejekben, hogy pl. a kanosság nem perverzség, ha a szádba akarom
kiüríteni a végbelem tartalmát, az igen.
Példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én perverznek vallom magam, ha bizonyítékot kérsz, írj privátban.
20/F
Lehet néhányan úgy vélik ha perverznek titulálják magukat, attól szexuálisan nyitottabbnak érdekesebbnek tűnnek...bár a nagy többségnek fogalma sincs az egyes szubkultúrák mibenlétéről, és sokszor nem is vágyik az extremitásokra de kipróbálja mert most az a divat. Ugyan nem élvezi az anális szexet, de csinálja mert mindenhonnan az jön, hogy ez milyen király...
Én ha úgy vesszük perverz vagyok, de nem divatból. Van egy meghatározott szexuális aberrációm aminek tisztában vagyok a hátterével és ismerem a mibenlétét...de nem hirdetem az utcán, és bizalmasan kezelem.
Szerintem nagyon sokszor valoban inkabb fogalomzavarrol van szo es sokan ugy gondoljak, ha szeretik a szexet, nagy az etvagyuk, sokszor is csinaljak, akkor ok perverznek szamitanak, illetve maga a fogalom is nemikepp szubjektivnek mondhato, nincsenek kobe vesve igazabol a hatarai es egyenenkent is valtozhat, hogy mi tartozik bele (nyilvan szexualipszichologiai ertelemben azert valamennyire korulhatarolhato a fogalom tartalma).
Ugyanigy vannak gondok a nimfomania es a szexfuggoseg fogalmaval is: a koznyelvben, a hetkoznapokban egyre tobben hasznaljak mas ertelemben, mint amit valojaban ezek a fogalmak takarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!