Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egyetlen egy kívánságod lehetne most, mi lenne az? 21l
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 15:53
22/39 anonim válasza:
Örök élet, végtelen töltény.
(Vagy ha nem lehet csalni, akkor legyen itt, akit szeretek.
Azt nem kívánom, hogy szeressen is engem, nem vagyok önző köcsög. :D)
23/39 anonim válasza:
Nekem csak egy normális leányzó kéne, semmi más!
24/39 anonim válasza:
Kedvemre vissza tudjam tekerni az időt, hogy kijavíthassam az elkövetett hibáimat. Habár ez nem biztos, hogy jól sülne el.
Legyen az, hogy legyek mindig, pozitív és egészséges.
25/39 anonim válasza:
gondtalan élet ahol boldog lehetek nemkell mindig a pénzre figyelni és mellettem van akit szeretek
26/39 anonim válasza:
Megtudni, ki tette fel ezt a kérdést (azon kívül, hogy 21 éves, és lány) :)
27/39 JohnTitor válasza:
20-as :D
Gondoltam rá, ha a bármennyi kívánság lehetséges, akkor kívánnék azt is, de nem az lenne a fő. A múltat úgysem tudom sajnos megváltoztatni, csak egy másik idősíkon.
28/39 anonim válasza:
Hogy itt legyen a párom és átöleljen. Kint dolgozik Angliában :(
29/39 anonim válasza:
Egyszer kérném most, hogy korlátlan csodálatos szeretkezésben legyen részem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!