Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lány,34 éves férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány,34 éves férfi?

Figyelt kérdés
A barátnőm belezúgott egy 34 éves zenészbe. Folyton eljárt a koncertjeire és egyik alkalommal közelebb került hozzá..elkezdtek beszélgetni, a pasi meghívta egy italra, azóta jóban vannak. Nem tudom, hogy a pasinak mik a szándékai, de szerintem csak le akarja fektetni. Mégis mi mást akarhat egy 16 éves lánytól?..Mégcsak most töltötte be ráadásul a 16-ot és tudom róla, hogy még elég "kislány". Tervezgeti vele az életét, azt ecseteli, hogy ha összejönnek, milyen jó lesz meg ilyenek. Kicsit kiakadtam, mert majdnem 20 évvel idősebb nála az az ember. Jó, zenész, meg nagyon "menő", végülis jól is néz ki, de azért egy 16 éves egy 34 évessel..Lehet, hogy csak én reagálom túl, de akármennyire is éretlennek gondolja a saját korosztályát, azért mégiscsak idős hozzá ez a pasas. Szeretném, ha boldog lenne, de teljesen más generáció, ő még gyerek, ez a pasi meg már egy érett, felnőtt férfi. Ti mit gondoltok erről?
2009. nov. 15. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy igazad van.Ő még abban az "álom világban él".És mindig azt mondják, hogy a nők az éretebbek ilyen korban, hát én ezt nagyon kétlem miután az összes 13-17 éves kiscsaj 30+os pasikkal futkos.Ebből látszik, hogy annyira éretlenek, hogy azt hiszik elég érettek hozzá.
2009. nov. 15. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ugyanezt mint te. 16 évesen bejön, hogy menőcsávó, kocsija, pénze, lakása, hírneve van. és ez tetszik a barátnődnek. A krapek meg valószínűleg, csak dugni akar egy friss ropogós pipivel.
2009. nov. 15. 16:18
 3/4 A kérdező kommentje:
De az a helyzet, hogy a pasi mégcsak nem is gazdag. Szóval olyan művészlélek..talán ez jön be neki annyira.
2009. nov. 15. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

én is pont ezt tettem vna 16 éves koromban

hátha lesz egy kis önkontrollja a barátnődnek :D

és a zenész milyen? mármint kedves, megbízhatónak tűnik?

na jó tudom h valószínűleg annak mutatja magát, de mégis

hátha nem is akar a barátnődtől semmit

2009. nov. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!