Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik örök szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
Vagy csak a mesékben létezik?Ha valaki tudja,hogy minden szerelem egyszer elmúl akkor miért házasodik meg?Nem értem ezeket....

2013. nov. 3. 12:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem.... :/
2013. nov. 3. 13:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Szeretném azt hinni, hogy igen létezik. :)
2013. nov. 3. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
A házasság egyfajta biztosíték a nőnek, hogy a férfi vagy nem hagyja el, vagy nagy árat fizet azzal, ha elhagyja. Örök szerelem nem létezik, csak miután a szüleid meghaltak, jó ha van melletted valaki aki vigyáz rád öregségedre. Ezt jelenti a házastárs.
2013. nov. 3. 13:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez szomorú!Én remélem,hogy létezik és hogy mindenkinek van olyan,hogy valakivel egymásnak vannak teremtve.Csakhogy lehet,hogy még nem találkozott vele és az eddigi szerelmei elmúltak.De ha találkoznának akkor örökké szeretnék egymást.Tudom,hogy nyálas....
2013. nov. 3. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Létezik. Habár nem hiszek benne,de tapasztaltam.
 16/19 anonim ***** válasza:

Csomó dolog van, ami nem létezik pl. (csak a teljesség igénye nélkül):

- Bármikori adócsökkentés

- Fizetés emelés csak úgy, mert a főnököd elégedett veled, "de jól végzed te a dolgod" alapon.

- Kerekasztal négy sarka

- A földön alien, mer nem él ilyen

- Fénykard, erő...

stb.

Na de nem úgy az örök szerelem. Na az viszont létezik és ráadásul abszolút módon teszi mindezt.

17/19 anonim ***** válasza:
Nem létezik. A házasság nem jelenti azt, hogy életük végéig szerelmesek egymásba(ha már örökké nem is lehetnek). Szeretet is létezik a világon.
2013. nov. 3. 13:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Huh?
2013. nov. 3. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:

én hittem benne tiniként. 2 évig tartott, szerintem ez is nagy szó! :)

a szerelem átalakul szeretetté! :)

az én szüleim is 32 éve szeretik egymást, de nagyon! :)

2013. nov. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!