Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El KELL felejtenem, de nem akarom. Mondjatok hogy csinaljam ezt?
Hm bocsi hogy nem fejeztem ki bovebben magam..gondoltam igy is menne.
Van ez a srac, es van baratnoje mar reg, de nekem eleembe igy srac mint o nem tetszett. :) NAGYON jol egyezunk, es szerintem o nem igazan tudja mit akar.
Mert van hogy kihiv, majd meggondolja magat es vegul nem szol..Megertem mert tudom milyen az ha nemtudja az ember mit csinaljon. De igy engem tonkre tesz. El kene felejtsem, de vegulis nagyon nehe abba belegondolni hogy en meg o soha...:( De muszaj, nemtudom mittegyek ?!
Ehhez egy döntés kell,hogy tényleg elfelejted. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, töröld ki a számát, interneten minden oldalon tiltsd le, töröld az ismerőseid közül közösségei oldalakon, ne beszélj róla, ha hív ne vedd fel... és ha eszedbe jut gondolj valami egész másra. És menj el bulizni, ismerkedj másokkal. Kerüld az olyan helyeket, ahol láthatod, vagy ha mégis akkor a barátnője is legyen ott és ha együtt látod őket talán könnyebb felejteni.
Amúgy kérdezhetek valamit: erdélyi vagy?:D bocsi,ha hülye kérdés, de a fogalmazásodból úgy tűnt nekem..na mindegy :)
De nem tudom ezt megcsinalni, es nem is akarom. Ez nem menne. MSN-en folyton ir, nagyon rendes minden. Szoval nemtudom mittegyek.
Egyebkent pedig igen..miert talan te is ? :)
én vagyok a 3.válaszoló :)
megértelek,hogy ezt nem tudod megcsinálni, csak tudom, hogy ez működne, de én se tudom... és nem is igazán akarom, csak tudom,hogy ezt kéne
amit próbálj mindenképp az másokkal ismerkedés, talán jön valaki, aki nem foglalt és hasonlóan tetszik, tudom,hogy nehéz, de ez van
vagy ha látsz rá esélyt,hogy otthagyja a másik csajt, akkor maradj a közelében
én budapesti vagyok, csak a pasi aki tetszik (és akit el kéne felejtenem:D) erdélyi és a te kérdésed is rá emlékeztet :D de köztünk legalább van párszáz km, ami segíti (vagy nem...?) a felejtést :D
Komoly ?? Mert a srac baratnoje szinten nem erdelyi. Azthiszem pont magyarorszagi, de semmikep nem erdelyi ezt tudom. Ezert is kicsit fura ez a dolog...hogy van neki, de megsincs?!?! Na mindegy.
Amugy a srac milyen varosbol van ? Esetleg egy nevet ? Ha gondolod irhatsz e-mailt is. Varom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!