Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nőre mondanátok azt, hogy egy "főnyeremény"?
pénzes, idős, lázas xD
egyébként egyértelműen az aki belsőleg nagyon hasonlít rám, aki megért, szeret, elfogad úgy ahogy vagyok. tudunk vele beszélgetni, jól kijövünk, ugyanazok a hobbijaink. magyarul a lelki társam. sajnos ilyen szerintem nincs és egyedül döglök meg de mind1.
Eddig csak egy lányra tudtam mondani.
Aki jó fej,hasonló gondolkodás módú,mint én,gyönyörű és emellett mindent megtenne az emberért,ha szereti.
Bírjuk egymás humorát, tudunk létezni egymás mellett, élvezzük és akarjuk egymással a szexet, és elég fontosnak tartjuk a kapcsolatunkat ahhoz, hogy ápoljuk.
Szóval ez nem a nőn múlik, kettőn áll a vásár.
Hogy létezik-e, azt nem hinném.
Számomra a tökéletes főnyeremény egy olyan lány lenne, aki minimum 20 éves, kék szemű, barna (esetleg fekete) hajú, aranyos és számomra szép; belsőre pedig kicsit értelmesebb, játékos, vidám és esetleg vicces, szeret mozogni, de ez mellett szeret a gép előtt is ücsörögni; hasonló zenéket és filmeket szeretne, mint én; lehessen vele komolyabb témákról is beszélgetni, mint politika, teológia, tudományok, esetleg szakmai dolgok...
Szóval azt hiszem, hogy ilyen a főnyeremény számomra. De nem hiszem, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!