Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajjal feküdnél le?
Figyelt kérdés
a) Nagy melle van, kerek feneke, hosszú lába homokóra alakja, nem tud szopni, fura idegesítő hangot ad ki szex közben, nem bevállalós.
b) átlagos arc, semmi mell (értsd: tényleg semmi egy maroknyi se), átlagos fenék, vékonyka, szenvedélyes, erotikus a hangja szex közben, nagyon jól tud szopni, bevállalós,
2013. nov. 2. 21:38
11/20 anonim válasza:
"nagyon jól tud szopni, bevállalós,"
Nálam ez mindent visz:P
12/20 A kérdező kommentje:
egyik se én vagyok.
2013. nov. 2. 21:44
15/20 anonim válasza:
Csak hogy ez nem látszik külsőre,ezért mindenki az A-val feküdne le:D
16/20 anonim válasza:
nekem volt dolgom mindkét típussal és egyértelműen B
17/20 anonim válasza:
ez triviális, miért kell ilyen kérdést feltenni??
Ja meg persze egyértelmű,h az a nő akinek van alakja, csak szar lehet az ágyban...
19/20 anonim válasza:
Hiába feküdnének le többen a B vel, ugyanis nincs ráirva, hogy hogy szopik. Az A val sokkal többen jutnak el az ágyig. Amúgy B:D
20/20 anonim válasza:
Imádom az ilyen "Ti melyiket ennétek meg? Egy tál szart vagy egy tál fagyit?"-jellegű kérdéseket. Mit akarsz ebből megtudni kedves Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!