Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik csajjal feküdnél le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csajjal feküdnél le?

Figyelt kérdés

a) Nagy melle van, kerek feneke, hosszú lába homokóra alakja, nem tud szopni, fura idegesítő hangot ad ki szex közben, nem bevállalós.

b) átlagos arc, semmi mell (értsd: tényleg semmi egy maroknyi se), átlagos fenék, vékonyka, szenvedélyes, erotikus a hangja szex közben, nagyon jól tud szopni, bevállalós,

2013. nov. 2. 21:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik értékesebb emberileg...
2013. nov. 2. 21:39
 2/20 anonim ***** válasza:
szerintem elég egyértelmű...BÉÉ :D
 3/20 anonim ***** válasza:
B
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

szóval megkérdezed melyik csajt dugnám meg, majd megmagyarázod, hogy az egyikkel szar lenne a dugás, a másikkal meg isteni?

mesélj még...

2013. nov. 2. 21:40
 5/20 anonim ***** válasza:
2
2013. nov. 2. 21:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Dugd mindkettőt!
 7/20 anonim ***** válasza:
szimpi vagy akkor váltogathatod az alakod a kettő között!
 8/20 anonim ***** válasza:
Bbbbbbbbb gondolom kérdező te vagy a bé:D mert aki A, az el van szállva magától, amúgy meg dög unalom:D
 9/20 anonim ***** válasza:
:o én tök olyan vagyok mint a B. mostmár én is kíváncsi vagyok a válaszokra :D
2013. nov. 2. 21:42
 10/20 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést mert kiváncsi voltam hogy a külső vagy a szenvedélyesség számit e jobban.
2013. nov. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!