Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Egy srác, akivel köszönőviszonyban vagyunk, folyton bámult. Állandóan a mellemet bámulta, pedig nem öltöztem kihívóan. Nem szólt semmit, csak bámult, akár fél méter közelségből is. Egyszer elsétáltam mellette, amíg a távolban voltam, bámult, amint a közelébe értem, a földet nézte. Ekkor is volt barátnője. Egy városban élünk, és ő biztonsági őrként dolgozik egy üzletben. Amikor arra járok, és látom, köszönök neki, aztán megintcsak bámul. :D Volt, hogy a párommal voltam az üzletben, s miután távoztunk, a párom mondta, hogy nagyon nézett. Nem értem, ha van barátnője, miért bámul? Vagy, ha akar valamit, miért nem szól hozzám?2013. nov. 2. 20:08
11/15 anonim válasza:
Szóval akkor az a bajod, hogy nem álszent, és bevállalja a tetteit.
Értem. Ez tök jó értékrend.
12/15 A kérdező kommentje:
Bevállalja? :D Szerintem azért nem lehet túl nehéz, ha ennyien művelik ezt a tevékenységet...
2013. nov. 2. 20:51
13/15 anonim válasza:
Mennyien?
Igen, bevállalja, veled ellentétbe, mert te csak sunyiban nézelődsz. Ő meg legalább elég vagány ahhoz, hogy felvállalja amit csinál.
14/15 anonim válasza:
Téged érdekel ez a pasas? Javíts ki ha tévedek, de azért bejönne neked?
15/15 A kérdező kommentje:
Régen tetszett, de már nem, mert megváltozott. És amúgy sem ez a viselkedés lenne az, amivel le venne a lábamról.
2013. nov. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!