Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik helyzet volt a legcikibb, mikor felállt nektek?
Felesz vagy merszeztünk, és volt barátnőm, és az volt a feladatom hogy egy másik lányt vegyek az ölembe a játék végéig. Akkor felállt, és a kiscsaj nem megérezte a kolbàszt???? És megkérdezte a csajom és mindenki előtt, hogy neked áll a cerkád??
Az elég ciki volt :D
Egyszer kihívott egy csaj ismerősöm estefele beszélgetni (még tini voltam 15 körül). Kimentem a kapuhoz. Nagyon jóban voltunk szóval egy sima alsónadrágban (fecskében, akkor még bírtam hordani :D ) mentem ki, meg egy pólóban.Mivel már említettem, hogy jóban voltunk ezért a szexre terelődött( elég forró témára..) a téma, és hát felállt nekem, de azt hittem mivel viszonylag sötét van, nem tűnik fel neki.
Aztán egyszer csak elmosolyodott és megbökte az újával a szerszámot, mert nem vettem észre, hogy kilóg a fecskéből a lyukon ahova a lábadat kell dugni... Égtem mint a szénakazal...
23f
Jézusom, hogy írtam...
ujjával*
Bocsánat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!