Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak, hogy a nőknek csak a pénzük kell?

Figyelt kérdés
Aláírom, biztos sok nő hajt csak a pénzre, semmi másra. De könyörgöm, nem mindegyik! Mért nem lehet ezt beismerni? Mért nem lehet a nőt is emberi lénynek tekinteni, akinek ugyanúgy vannak érzései és gondolatai? Vagy csak arról van szó, hogy ha a másikat lezüllesztem ilyen szubhumán szintre, akkor a sikertelenségemet rá tudom kenni, és le tudom magamról rázni a felelősséget?

2013. nov. 2. 15:55
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: olvasd már el légyszi, hogy mit írtam a hosszú hozzászólásomban! De amúgy a question is invalid, mert ha pl. rossz a kisugárzásod, van valamilyen jellemhibád - mindenkinek van! - ami elriasztja a lányokat, pl. agresszivitás stb., vagy csak te is simán szociálisan nyomi vagy, mint én akkor mindegy, hogy mennyi pénzed van. Ezt kell kideríteni, hogy mi az, ami esetleg riasztó. Én pl. magamról tudom, hogy néha olyan vagyok mint egy autista, és ez bizony taszító! Szóval kell egy adag önkritika, az már biztos. De szerintem egy pszichológus is segíthet, ezt személyesen tapasztaltam.

Utolsó előtti: Ne add fel! Biztos találsz olyan lányt, aki bukik az olyan "csúnyákra" is, mint te! Lehet, hogy nem egy tökéletes alakú és arcú lényban, de biztos te is megtalálod a párod!

Fiúk! Ne a pénzzel akarjatok rögtön villantani, mert ha egy olyan lánnyal találkoztok, akinek a belső értékek a fontosak, akkor még ő fog titeket felületesnek gondolni!

2013. nov. 2. 16:59
 22/23 anonim ***** válasza:

#11: Ó, dehogynem. Nekem villanyszerelő a szakmám. Orbitális nagy lóvé van benne. Ha pedig még nyelvet is beszélsz, és ki tudsz szállni a XII. kerületi Expat-bácsikhoz, akkor meg pláne.

A kérdésre válaszolva, nem állítjuk azt, hogy a nők a pénzre mennek. Mi azt állítjuk, hogy több férfi van, mint nő a fiatal korosztályban, emiatt sok nő foglalt. Tehát csak a maradékból válogathatunk, az meg vagy a herceget várja, vagy a 60 éves politikust, vagy pedig ronda/hisztis/hermafrodita/leszbi.

2013. nov. 21. 19:38
 23/23 A kérdező kommentje:
Ahhhh... Mert a férfiak között nincs ronda/hisztis/hermafrodita/b*zi szerinted? Minden férfi tökéletes, aki egy tökéletes nőt érdemel meg? Hát nem! Aki pl. a 60 éves pénzeszsákot választja, az egyszerűen nem a te célcsoportod, szóval ne fájjon neked az értéktelensége! Vagy azért teheti ezt meg, mert jó nő, és neked valójában az fáj, hogy nem lehet a tiéd? Hát ez van, ált. az ember olyan társat kap, aki vele egy szinten van. Persze fájhat a fogad a sokkal jobbra, meg minden, de ha nem törődsz bele abba, hogy azt kapod, aki te magad is vagy, akkor szívás lesz. Aki pedig a "herceget" választja, nos biztos fel tud valamit mutatni, hogy a herceg is őt választotta. Ugyanez a szintes téma. Kicsit több asszertivitást kérnék, az senkinek sem fáj :)
2013. nov. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!