Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik azok a tulajdonságok amik elengedhetetlenek egy nőnél? ( külső, belső egyaránt)
10. válaszolónak köszönöm az általánosítást, de ezt figyeld: én pl. ki nem állhatom a szolizott barna bőrűeket (a fehér bőr szerintem a legszebb)
műhaj, műcici -> fúj már, bottal sem piszkálnám meg
smink meg a halálom, teljesen felesleges, most pár napig látszik egy pattanás, nagy ügy!
21/F
#10:Pedig nem mindenki szereti,ha vékony egy lány.Én például szinte mindig a teltebb lányokhoz vonzódtam(de nem a kövérekhez).
Engem például az is zavar,ha ki van festve egy lány.
Én úgy gondolom,hogy mind a két nemnek ugyanaz a legfontosabb a másikban.Az pedig a biztonságérzet és az,hogy legyen közös témájuk.A biztonságérzet alatt nem azt értem,hogy egy nőnek kellene megvédenie a férfit,hanem arra gondolok,hogy akár férfi,akár nőről van szó,mindkettőnek azt kell éreznie a párjától,hogy kivételesek számukra.Később pedig ebből adódik a bizalom.
De ilyet a legnehezebb találni.Én eddig egyszer találkoztam ilyen lánnyal(legalább is azt hittem),végül pofára estem.
A legfontosabb nekem egy nőben,hogy megbízható legyen és ne ígérgessen fűt fát,ne vezessen az orromnál fogva,aztán ejtsen pofára,miközben még a becsapás pillanata után is azt hajtogatja,hogy milyen fontos vagyok neki és mennyire szeret.
A külső is fontos,de az nem azt jelenti,hogy úgy kell kinéznie,mint egy modell.Elég,ha kicsit ad magára és igényes.
Aki pedig itt hajtogatja,hogy minden férfi egyforma,annak csak azt üzenem,hogy én ugyanezt elmondhatnám a nőkről,azok után,amennyiszer csalódtam bennük.Főleg,hogy még abban is csalódtam,akiről azt hittem,hogy más,mint a többi lány.
Elkezdhetem hajtogatni,hogy a nőknek az a fontos,hogy a párjuk 190+ magas legyen,mert eddig azt vettem észre,hogy az én 180 centim kevés mindenhez.Aki becsapott,amellett is hiába álltam ott jóban-rosszban,itt hagyott egy 2 méteres kopaszért.Szóval lehet általánosítani mind a két fél részéről.
De szerintem csak pechesek vagyunk és mindig pont a selejt embereket fogjuk ki.
Ahogy viszont én látom:
egyéjszakásra, futó kalandra elsősorban a kihívó, feltűnő külsővel megáldott/rájátszott lányokat tartják kívánatosnak. ezekben az esetekben a belső max annyiban számít, hogy meleg legyen odabent. és hogy ne kelljen túl sok Martinit venni neki.
viszont aki komoly kapcsolatra vágyik.. ott többnyire nem a külső a mérvadó. fontos persze, de nem annyira, mint a bulihelyeken egy-két kettyintésben reménykedő "úriemberek" esetében. ha ápolt, igényes, normálisan öltözködő, csinos lányról van szó, akkor már állíthatjuk, hogy legalább egy, de inkább több pasinak valamilyen szinten bejön. viszont hogy tesznek-e azért, hogy összejöjjenek a lánnyal, az már személyfüggő. van, akinek a humor a legfontosabb, van, akinek az IQ. van, aki az érzékeny, anyáskodó, aggódó, óvó nőket keresik, és van, aki a határozott, harsány, játékos, vagány csajokat. van, akinek az a fontos, hogy nőies legyen jellemben is a lány, a báj, a kellem, stb. általánosságban azonban elmondhatjuk, hogy párkapcsolatban a pasik ugyanazokat az alapvető dolgokat tartják fontosnak, mint a nők: hűség, őszinteség, odaadás. érzelmek, természetesen, de ez az ismerkedés kezdeti szakaszában még nem elvárható.
remélem nem írtam nagy butaságot :D fiúk, cáfoljatok meg, ha mégis :)
20/l
Külsőleg: vékony,nagy mell,szép arc, bájos és kihívóan öltözködő.
Belső: főzzön,mosson,takarítson, mindig kész legyen a sexre és mindenben értsen velem egyet, ne legyenek igényei.
Remélem érzed az ironiát!!!
Annyira tipikus mindenki veri a nyálát, hogy hú kcsg férfiak csak a külsőre mennek blabla...
Lényegében:
Ha 1 éjszakásat keres a pasi, akkor teljesen m1 jól nézzen ki.
Ha viszont párt keres magának (és komolyan is gondolja az egészet) akkor egyaránt számít mind a külső és belső tulajdonság.
Az én preferencia rendszerem:
Belső: értelmes(ez nem egyenlő minimum 3 diplomával), lehessen vele beszélgetni, legyenek közös hobbijaink, közös érdeklődésünk szórakozás terén, humorérzék, párkapcsolati szinten is legyen érett.
Külső: Hát ne legyen dagadt, illetve 2.2 méter magas, hajszín stb teljesen m1, na meg ne szarrá szolizott melírozott p*csa legyen, ennyi.
Külső:
(min. 1 kéz) ÉS (látás VAGY (beszéd és hallás))
Belső:
gondolkodás képessége ÉS fogalmazás képessége
Na ez a minimum. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!