Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy várom, de nem lehet! Miért?
Szóval már szerelmes akarok lenni....Meg akarom találni a nagy ŐT mert úgy érzem le kések valamiről, de h miről azt nem tudom :/ Akarok csókolózni, de nincs se kiszemeltem se barátom....Miért várom ennyire?
16/L
Szia!
Ne aggódj, nem vagy lemaradva semmiről. Logikus, hogy ennyire várod, hiszen a hormonok is munkálnak benned, meg gondolom sok korodbeli lánynak már van barátja, és ezért is várod ennyire. :) De jön az, amikor kell, hogy jöjjön, hidd el. Nem kell sürgetni, akkor fogsz találkozni valakivel, amikor nem is számítasz rá, amikor még csak eszedbe se jut. ;)
De járj sokat társaságba, és akkor eleve nagyobb rá az esély. ;)
ha sok fiú ismerősöd van, és mindre csak barátként gondolsz, akkor szerintem az a baj hogy nagyon magasan van a léc...ha érted mire gondolok. Nagy Ő nem létezik, legalábbis akit te keresel...
egy biztos: http://www.youtube.com/watch?v=6lNmdOnITE0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!