Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom így, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom így, hogy ezt a szerelem nevű dolgot csak a sok idióta képzeli be magának meg egymásnak, és valójában nem is létetzik?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert mèg soha nem tapasztaltam ilyet,az elmondások alapján nagyjából tudom h mi lenne az,ha lenne...25/f
2013. nov. 1. 18:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#7 : Ezért mondták,hogy csak a pszichopaták nem tudnak érzelmeket táplálni/érezni, ebből adódóan szerelmesek sem tudnak lenni. De én úgy tudom,hogy a pszichopaták,nem is akarnak,nekik ez a természetes.

#8 : Ezt hogy érted? Azt is kifejtenéd,hogy miért vagyok csak én a sérült?

#9: Teljes mértékben egyet értek veled,valóban nagyon racionális alkat vagyok. Lehet ,hogy pont ez a baj.

#10 Akkor már ketten vagyunk. De te lehet,hogy a sok csalódás miatt véled így.

2013. nov. 1. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
a sérült pontatlan kifejezés: szokatlan eltérés, a gyakoribb a "normális"
2013. nov. 1. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
aha
2013. nov. 1. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:

ezt te írtad?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

ezt pont most írtam oda.

ezt nem bizonyítani kell, hanem érezni, ha te nem érzed akkor,, hát az sajnálatos.. Most lelehet írni hogy az hogy hü de szereted őt, meg bármit megeteszel érte, de ezt úgyis neked kell érezned, ez nem valami megmagyarázható dolog.

Azért én se vagyok full elragaszkodva a valóságtól, de ettől még nem kell teljesen érzelmetlennek lenni, létezik a szerelem. Ha te nem találod meg, szívás.

de akkor most kiegészítem azzal, amit mondtak, hogy nem vagy elragaszkodva a földtől szóval racionális vagy, erre gondoltam, de igen létezik. Én nem hiszem hogy ettől bárki felsőbb vagy alsóbb rendű hogy érzi vagy sem, ha te nem, akkor nem,, ez a sok idióta pedig túlzás ehm..

a pszichopatás dolog, hát igen, nekik az a természetes amilyenek, egy őrűlt nem tudja magáról hogy őrűlt, kivétel talán ha dokihoz megy és tudatosan is rájön hogy ő pszichopata.

2013. nov. 1. 22:03
 15/17 A kérdező kommentje:
14: Nem én írtam azt... hát van benne valami amit mondasz. És valóban a leidiótázás kicsit erős volt,bocsánat.
2013. nov. 9. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy héttel ezelőtt még én is így gondoltam, addig amíg ránem jöttem, hogy az egyik srácot, akit addig jóbarátnak gondoltam, a kelleténél "kicsit" jobban kedvelek... =D
2014. jan. 20. 19:10
 17/17 A kérdező kommentje:
#1 azóta sem jött el...
2017. júl. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!