Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele?
Az a helyzet, hogy egy régebbi barátommal elkezdtem rendszeresen beszélgetni, néha eljárunk futni a környéken és jól megértjük egymást, beszélgetünk meg minden. Nos, az a helyzet, hogy én többet is szeretnék tőle mint barátság, viszont ezt nem tudom, hogy közöljem vele. Mert ezt a barátságot viszont rohadtul nem szeretném elcseszni ezzel. 1 éve szakított az előző barátjával ami rosszul esett neki és nagyon megviselte a dolog. Szóval tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám közölni vele ezt az érzést. Normális válaszokat, ha kérhetem. Köszönöm.
Én: 20/F Ő: 20/L
Próbálj meg közeledni felé,flörtölni ha nem jön be neki a dolog azt úgyis látni fogod rajta.
Sok szerencsét :)
szerintem te már a célegyenesben vagy!!!
már csak meg kellene találni a helyes utat és nem letérni róla!!
A 2. kommentelőnek
Hát igen épp ez az, hogy mi a helyes út, hogyan térhetnék rá, hogy közöljem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!