Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele hogy nekem nem lenne ellenemre?
Figyelt kérdés
Egy 40éves pasiról lenne szó aki nagyon vonzó és sokat találkozunk és beszélünk.. Hogyan kezdeményezzek veleszemben?
(Tisztában vagyok vele hogy nem fog a ,,nagyŐ"ként tekinteni rám és nem is ez a cél, úgyhogy példabeszédektől kiméljetek légyszives)
18/L
2013. ápr. 5. 16:46
1/8 anonim válasza:
Már az előbb is kiírtál ilyen kérdést. Nem unod még bazzeg? Apakomplexus vol. 2.
F25
2/8 anonim válasza:
Hány ezer topikot fogsz még nyitni ezzel kapcsolatban ma?
3/8 anonim válasza:
sehogy,felejtsd el a p icsába,
nem hozzád valo
4/8 A kérdező kommentje:
Az a kérdés egy elméleti kérdés volt. Itt van a konkrét tanács kérés ..!
2013. ápr. 5. 16:50
5/8 anonim válasza:
Ha esetleg van némi jele annak, hogy te is bejössz neki,illetve nincs akadály köztetek, akkor esetleg 1-1 bókot elejthetsz feléje.Bár én mindig úgy gondolom, hogy egy férfinak kell kezdeményeznie...
6/8 anonim válasza:
Komolyan nem értem mi történik ezekkel a mai 18 éves lányokkal. Oké, hogy 14-16 éves korban ilyenekről fantáziálgattok, de 18 vagy, felnőttkorú és még nem nőtted ki ezt? Nagyon sajnálom a magam korabeli srácokat.
F25
7/8 A kérdező kommentje:
Természetesen én is arra várok, hogy ő kezdeményezzen de tudatni akarom vele hogy nyitott vagyok rá!
2013. ápr. 5. 16:56
8/8 anonim válasza:
Azt hiszem kijelenthetem,h minden férfi örül neki ha egy csaj azt mondja neki h dugja meg. Odamész és megmondod neki nyíltan h mit akarsz. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!