Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátnőmmel hogy amilyen szoknyát felvesz az írtó ronda rajta?
miért, milyeneket vesz fel?? :D linkelj már
amúgy mond meg, rendesen és kedvesen, hogy nem nagyon jönnek be ezek a fajta szoknyák, vagy ajánld fel, hogy veszel neki egyet kettőt vagy menjetek el együtt szoknyanézőbe
Jesszusom, Szívem, ugye nem Te Vagy? Pedig meg is kérdeztem reggel, hogy szerinted jó-e?! :-)
Vicceltem, csak én is pont szoknyában vagyok... Szóval, én magamtól meg szoktam kérdezni a Páromat, de ha nem is tenném, szerintem mondaná magától is, ha valami nem áll jól. Ez evidens, ő külső szemmel, teljesen másképp látja, mint én magamon. És az is természetes, hogy nem mindenkinek ugyanaz áll jól. Bátran mondd meg neki, ezen nincs mit megsértődni. Inkább az a bántó, ha nem szól, és bohócot csinálok magamból az utcán és a munkahelyemen, akkor inkább viselem emelt fővel a negatív kritikát... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!