Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg tegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg tegyem?

Figyelt kérdés

Rövidre akarom fogni!!!

18 éves fiú vagyok aki szerelmes a 15 éves lány barátjába.. már 1 éve és mindent meg tett azért hogy a lány meg szeresse kedvelje.. jóban rosszban ott volt vele..

Sokáig azt hittem hogy nem érek el nála soha semmi mert nem jelentek neki semmit.. se..

Vissza utasított csak nem adtam fel.. azért utasított vissza Idézem" Tudod én csak barátomként szeretlek." meg nem is jösz be úgy meg van barátja és szereti sose csalná meg..

Igen csak a barátja egy utolsó szar alak volt aki csak kihasználta..rengeteget szenvedett miatta és én vigasztaltam mindig meg.én mindig mondtam neki hogy ő ettől jobbat érdemel.ugye én a lányt az életemnél is jobban szeretem.. le írni se tudom és én tényleg nem kihasználtsági alapon én ő rá vágyom ő az álmom....sokáig tartott de a lány is be látta azt h akivel van az nem szereti úgy ahogy ő azt meg érdemelné..én is rengeteget szenvedtem már a lányért az a sok át sírt éjszaka nem azért volt mert én szeretni akarom hanem mert szeretem.Mert én mindent próbálok meg tenni tudod van az a idézet "Hogy ha szeretsz valakit azért harcolni kell" és ez ebben az esetben így is van..

Ami előtt szakított a lány a csávójával akkor egyik éjszaka amikor vigasztaltam mert szomorú volt és mondtam neki h én nagyon szeretem .. és nem tudom nézni azt h szenved .. akkor rám nézet és meg csókolt.. ezt én egyből viszonoztam neki hiszen én mindennél jobban szeretem.

ez után le is feküdtünk akkor éjszaka még..

Másnap írta h meg bánta amit tett és látni se akar többet.. mert ő nem akarja el veszíteni a paliját miattam.. ekkor egyből elmentem hozzá h beszéljük ezt meg de nem hallgatott meg szinte el zavart hogy tünjek el nem érdekeli..amit akarok csak menjek el... ekkor l mentem és a sarkon ki fordulva zokogni kezdtem.. nem értettem azt hogy mi miért van.. miért érdemlem ezt pedig annyira szeretem.. sírva mentem hazáig.. és az egész éjszakát át sírtam.. el is mentem otthonról hogy véget vettek ennek mert már nem birom tovább ezt a fájdalmat... meg akartam halni..

azóta kidobta a paliját.. és már gabalyodtunk egymásba hogy le feküdtünk..

Egyikszer mondta azt amikor már majd nem el kezdtük hogy

Barátok vagyunk barátok ilyet nem csinálnak.. és ő nem is tudná olyannal csinálni aki iránt nem érez semmit.. én erre annyit válaszoltam neki hogy ez már rég nem barátság ami köztünk van.. ekkor fel öltözött de utána át ölelt bele ült az ölembe néztük egymást meg akartam csókolni el húzta a fejét.. mondtam neki h nekem csak ő kell nincs más amire jobban vágynék ekkor ő csókolt meg megint le veddkőztünk és ekkor már le is feküdtünk..

Ez ami köztünk van nem Barátság de nem is Kapcsolat nem tudom minek mondani ezt. :/ És én itt nagyon sokat szenvedek mert még is csak az enyém meg nem is..

Arra akarok választ kapni.. már rég meg kellet volna tennem..

Hogy... válaszon vagy legyen a barátnőm és akkor járjunk .. adja meg azt az esélyt ha kicsit is jelentek neki valamit...... vagy felejtsük el egymást Örökre mint barát mint mindenhogy.. mert én már ezt nem bírom.. 1x el dob 1x meg közel enged magához ez igaz ő az aki csúnyán kihasznál engem.. de talán ha nem leszek neki akkor rá jön hogy valamit tényleg jelentek neki ha nem akkor soha nem is értem neki semmit :( Azt viszont még nem tudom hogy fogom ki bírni hogy ha nem láthatom és nem lehetek vele többet..

2013. okt. 31. 22:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hozzá teszem az ágyba elég szerencsétlen vagyok ugye ezt is meg kell tanulni nem veled születik..

Mellesleg mind személyiségileg mind külsőre óriásit változtam a lány miatt..

Sokan mondják haverok -ismerősök.. hogy hova lett az a régi kocka.. aki voltál és most ez a jó képű pasi van a helyén..

és persze fejben is át értékeltem a dolgokat..

Tényleg amit lehet meg tenni ezen a világon én tényleg mindent meg teszek és ami tőlem telik.. soha nem hittem volna azt se hogy le fekszek vele hiszen mindig azt mondta h soha nem feküdne le velem mert nem jövök be neki úgy..

és igen én is ezt mondom aki nekem egyáltalán nem is szimpatikus és teljesen hányok tőle ahogy sokszor ő állítja ezt be.. azzal én nem csókolózok és főleg nem fekszek le vele.. és ez az épp a lányba azt szeretem a legjobban h nem az a agyon sminkelt incifinci kényes g...e...c..i ami már a lányok többsége ma már és nem mindenkivel bújik ágyba.. se... én vagyok az életébe a második ember akivel le feküdt..

eddig csak a volt barátjával és velem feküdt le senki mással nem k.u.r..va ... és bár mennyire is röhögni fogtok most ezen de a lány önmaga tud előttem lenni szóval nem szégyel előttem semmit se ugyan olyan retaldáltak vagyunk mind a ketten :D másképp nem tudok fogalmazni..

minden baromságon tudunk együtt nevetni és pukizik büfög is előttem.. azon is nevetünk.. bár mennyire is gáz ez én épp ezt szeretem benne hogy természetes szépség és persze retentően aranyos is :D rá nézésből senki soha nem mondaná meg róla azt hogy.. ennyire szex mániás lenne vagy bár mi mást nem k.u.r.v.ás semmi :) én pont ezt szeretem benne :D

Mondhatnátok azt h mit eszek rajta ennyire ???

Erre csak annyit tudok válaszként adni hogy szeretem.. amikor meg ismertem mondjuk első 3 hónapban azt mondtam rá h fhuuuj kinek kellene már de ez meg változott és meg ismertem utána a külsejébe is bele szerettem.. és mai napig sem a külsejét szeretem hanem önmagát.. bár már nagyon vonzódok hozzá..

itt egy kép róla :D itt annyira aranyos szinte el olvadok tőle :D nagyon nagyon szeretem őt :D

[link]

2013. okt. 31. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!