Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg tegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg tegyem?

Figyelt kérdés

Rövidre akarom fogni!!!

18 éves fiú vagyok aki szerelmes a 15 éves lány barátjába.. már 1 éve és mindent meg tett azért hogy a lány meg szeresse kedvelje.. jóban rosszban ott volt vele..

Sokáig azt hittem hogy nem érek el nála soha semmi mert nem jelentek neki semmit.. se..

Vissza utasított csak nem adtam fel.. azért utasított vissza Idézem" Tudod én csak barátomként szeretlek." meg nem is jösz be úgy meg van barátja és szereti sose csalná meg..

Igen csak a barátja egy utolsó szar alak volt aki csak kihasználta..rengeteget szenvedett miatta és én vigasztaltam mindig meg.én mindig mondtam neki hogy ő ettől jobbat érdemel.ugye én a lányt az életemnél is jobban szeretem.. le írni se tudom és én tényleg nem kihasználtsági alapon én ő rá vágyom ő az álmom....sokáig tartott de a lány is be látta azt h akivel van az nem szereti úgy ahogy ő azt meg érdemelné..én is rengeteget szenvedtem már a lányért az a sok át sírt éjszaka nem azért volt mert én szeretni akarom hanem mert szeretem.Mert én mindent próbálok meg tenni tudod van az a idézet "Hogy ha szeretsz valakit azért harcolni kell" és ez ebben az esetben így is van..

Ami előtt szakított a lány a csávójával akkor egyik éjszaka amikor vigasztaltam mert szomorú volt és mondtam neki h én nagyon szeretem .. és nem tudom nézni azt h szenved .. akkor rám nézet és meg csókolt.. ezt én egyből viszonoztam neki hiszen én mindennél jobban szeretem.

ez után le is feküdtünk akkor éjszaka még..

Másnap írta h meg bánta amit tett és látni se akar többet.. mert ő nem akarja el veszíteni a paliját miattam.. ekkor egyből elmentem hozzá h beszéljük ezt meg de nem hallgatott meg szinte el zavart hogy tünjek el nem érdekeli..amit akarok csak menjek el... ekkor l mentem és a sarkon ki fordulva zokogni kezdtem.. nem értettem azt hogy mi miért van.. miért érdemlem ezt pedig annyira szeretem.. sírva mentem hazáig.. és az egész éjszakát át sírtam.. el is mentem otthonról hogy véget vettek ennek mert már nem birom tovább ezt a fájdalmat... meg akartam halni..

azóta kidobta a paliját.. és már gabalyodtunk egymásba hogy le feküdtünk..

Egyikszer mondta azt amikor már majd nem el kezdtük hogy

Barátok vagyunk barátok ilyet nem csinálnak.. és ő nem is tudná olyannal csinálni aki iránt nem érez semmit.. én erre annyit válaszoltam neki hogy ez már rég nem barátság ami köztünk van.. ekkor fel öltözött de utána át ölelt bele ült az ölembe néztük egymást meg akartam csókolni el húzta a fejét.. mondtam neki h nekem csak ő kell nincs más amire jobban vágynék ekkor ő csókolt meg megint le veddkőztünk és ekkor már le is feküdtünk..

Ez ami köztünk van nem Barátság de nem is Kapcsolat nem tudom minek mondani ezt. :/ És én itt nagyon sokat szenvedek mert még is csak az enyém meg nem is..

Arra akarok választ kapni.. már rég meg kellet volna tennem..

Hogy... válaszon vagy legyen a barátnőm és akkor járjunk .. adja meg azt az esélyt ha kicsit is jelentek neki valamit...... vagy felejtsük el egymást Örökre mint barát mint mindenhogy.. mert én már ezt nem bírom.. 1x el dob 1x meg közel enged magához ez igaz ő az aki csúnyán kihasznál engem.. de talán ha nem leszek neki akkor rá jön hogy valamit tényleg jelentek neki ha nem akkor soha nem is értem neki semmit :( Azt viszont még nem tudom hogy fogom ki bírni hogy ha nem láthatom és nem lehetek vele többet..

2013. okt. 31. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

Rövidre akarom fogni!!!

-_- Nem sikerült.

2013. okt. 31. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Látom sikerült rövidre fogni.
2013. okt. 31. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát ez negyede annak amit legelsőnek írtam :D Xd de most ne abba kössetek bele hanem válaszoljatok :)kérlek tikteket
2013. okt. 31. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:

#1 de paraszt vagy!

Nem érdemel meg téged az lány. Szereted, küzdesz érte, ő meg játszadozik veled. De szereted. Ez van. Akkor mondd meg neki, zárd rövidre. Ennyit tudok mondani.

14L

2013. okt. 31. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
2013. okt. 31. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy válasszon az általad felvázolt 2 verzió közül: vagy kapcsolat, vagy soha többé semmi. viszont azonnali választ ne várj, hagyj neki pár napot. igen, benne van a pakliban, hogy a másodikat választja, de ezen még kár agyalni. viszont ennél a macska-egér játéknál, ami téged teljesen felőröl, minden jobb. a szív begyógyul, de akkor nem, ha fel-feltépegetik. ülj le a lánnyal, és mondd el neki, mit érzel, hogy te szeretnél vele kapcsolatban élni, szeretnél vele lenni, de ez így nem pálya, és hogy döntson, de persze ne azonnal. mondjuk hozzá kell tennem - és kérek ne haragudj meg érte - de a lány eddigi viselkedése eléggé antipatikus az én szememben. azért szorítok, hogy boldog lehess!
2013. okt. 31. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Elég nagy szívás. És az ultimátumoddal az a baj, hogy te jönnél ki belőle rosszul, ha nemet mond (márpedig azt fog).

Talán neked kellene egy kissé lazábban állni hozzá és szép lassan elfelejteni amíg kúrogatod és a végén mindenki elégedetten távozik. Régebben lelki szemetesláda voltál most pedig unaloműző. De nem szeret téged ez az egy biztos. Talán csak elég jó vagy az ágyban ahhoz, hogy levetkőzze a hányingerérzetét egy kis időre.

2013. okt. 31. 22:31
 8/11 anonim válasza:
Szerintem leírtad a végén. Akár szép dolog akár nem, állítsd válaszút elé. Ha szeret akkor kelleni fogsz neki, ha nem akkor nem. Ha az utóbbit választja vigasztaljon az a tudat, hogy azért többször is megdugtad:D:D
2013. okt. 31. 22:32
 9/11 A kérdező kommentje:

El árulok most valamit vele veszítettem el a szüzességem és ő az első nagy szerelemem ... akit valójában tényleg szeretek..

Volt amikor nem foglalkoztam vele..1 hetet kb nem is kerestem.. de az neki egyből feltünt h valami nem stimmel..

Ekkor... bocsánatotkért ezért meg azért és át ölelt ... érteni nem értettem..

De nekem is nagyon nehéz volt nem foglalkozni vele.. igen én is ettől félek h nem -et mond.. és már semmi reményem.... csak azt tudnám miért ezt érdemlem a lánynak a legjobb barátnője és nekem a legjobb barátom de ő csak barát.. tényleg :D ő is azt mondja h nem érdemel meg a lány engemet és ő már rég hagyta volna a francba.. de mondta azt is h ha ő érte tenne meg ennyi mindent és ennyire szeretni.. mint én ezt a lányt akkor ő még ha nem is tetszik neki de adna neki egy esélyt már csak azért is mert egy ilyen embert kár el szalasztani..

2013. okt. 31. 22:44
 10/11 könny17 ***** válasza:
Én is ebben a szituban vagyok, annyi különbséggel, hogy ő nem osztja meg a bajait, és valami történt benne ami miatt nem szeret már úgy barátként. Én is rengeteget megtettem a csajért, de semmi, igazából szerencsésnek mondhatom magamat, hogy nem feküdtem én le vele, mert amit veled meg tett ez a csaj, ezt én nem bírtam ki volna ki, mivel elég sok nagy fájdalom van bennem ezer és ezer egy dolog miatt még ami bennem akkora fájdalmat okoztak, hogy sokszor gondolok az öngyilkosságra és ez nekem elég nagy lökést adott volna, hogy meg is tegyem. Szóval, mond meg neki,hogy mi van és tedd meg azt amit meg kel!!!
2013. okt. 31. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!