Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha csak úgy egy buliban odamennék hozzád és lesmárolnálak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, sem büdös, sem kövér, tök átlagos vagyok. Tegyük fel. Mit szólnál?2013. okt. 31. 20:31
11/21 anonim válasza:
Ha fiu vagy es tetszenel, akkor hagynam.
Ha nem vagy az esetem, akkor meg hatat forditanek.
12/21 anonim válasza:
előkapnám a zsebből a bicskát és a hátadba vágnám
13/21 anonim válasza:
Ha fiú vagy, ellöknélek, mert nem vagyok buzı. Ha lány vagy, felébrednék.
14/21 A kérdező kommentje:
LÁNY VAGYOK
2013. okt. 31. 21:06
18/21 anonim válasza:
Örülnék neki! smárolj le kérdező
20/21 anonim válasza:
ha szép vagy még akkor is ellöknélek magamtól , mert nem keltene bennem jó benyomást ez a reakciód.... Egyrészt kitudja hány sráccal játszottad el kavartál... Másrészt majd jó h nem egyből megkapnál mi? Nem adom meg ezt a megtiszteltetést csak úgy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!