Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap rátaláltam egy idézetre ami nagyon megfogott fiú létemre is. (19/F) úgy hogy szeretném átadni nektek is és remélve néhány ember átértékeli a dolgokat a párkapcsolatában. IDÉZET LENT!?
Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának:
- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.
Egy napon valaki hozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is.
A fiú megkérdezte:
- Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?
A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.
A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: "Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak."
Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben.
Ha számítógépen írt, akkor simán, mert manapság mindent feltalálnak.
A történet nagyon szép, majdnem elsírtam magam:)
Ez már ezer éves. Nem tudom mit kell rajta úgy hú de "aa fúú na most majd úgy felfordultak az eddigi eszméim"..
kezdjük talán azzal hogy szemet NEM LEHET átműteni! Dee, tekintsünk el ettől és tegyünk úgy mintha egy reális hü de hiper szuper mély történt lenne.
Na most a kedvesség szép dolog, de nem béklyó, nem azért teszed hogy magadhoz láncold a másikat, persze ennek is szépfokozata van. De más szemszögből is lehet nézni mint hogy a làny a buta hàlátlan dög, aki mellesleg szívtelen is.
Tehát ez olyan mint hogy xy kedvességért elvárja hogy a lány lefeküdjön vele, mert hàt ő hu de kedves volt, és mekkora dög ha nem. ilyen az élet természete, ahogy változnak a dolgok, nem mindig tudod mire számíts, más színben láts dolgokat, átértékelsz ezt azt, te is változol..stb,, jó persze lehet tudatosan kezelni ezeket, de ahozz sok tapasztalat és idő kell.
Nagyon szép gesztus, de nem kényszerítheti a lányt arra hogy szeresse, ő önszántából adta oda. ..na jó késő van
Szóval, és kettő, a szerelem vak. A fiú ha nem lett volna szerelmes rájött volna mekkora hülyeséget csinál egy lányért akivel megse beszéli és nem is tudja mit reagálna rá,, de mivel szerelmes volt , megvakult, és mellesleg tök feleslegesen,,
Mert miután a műtét véget ért az orvosok konstatálták, "hmm eddig egyszer sem müködött, nem értem miért gondoltuk hogy most fog,mikor szemet nem lehet átműteni" "valóban,, hát eez van, a szerelem már csak ilyen,,, AHAHAHAHA""..ha..ha"
Ezután a vak lány és az újfent vak fiú, súlyos depressziósak lettek, majd tetteik következményei miatt öngyilkosok lettek. Vége.
Ja, erőltet hülyeség mint a többi ilyen amikkel már tele a padlás,,, ahh jajj fuu milyen mély érzelmű és gondolkodású történet fuuhafuh, megváltja a világot,, ennél még a Quasimodo is jobb az legalább nem csinál mártírt belőle
Persze az alapötlet oké, hogy ne feledd hablabla,, de nagyon túl cifrázva és ez igy egyébként se pontos, nem a lényeget fedi
Nekem aztán mind1, emiatt ne sajnálkozz, ettől még ugyanígy gondolom,, az ilyen tucat erőltetett mivel eleve full unreális írások, amik próbálnak valami bölcsessèget bemagyarázni úgy hogy ki is emelik a kontextusból és aki nem ért egyett az hű de rossz,
Az élet nem ilyen néha csalódsz emberekben, néha nem, néha átvernek hiába a jó szándék vezérel,, stb nem fogok magyarázni, na szóval nem haragszom
ezt én már kb 1 éve olvastam.
szerintem ez a történet az Uchihák és a Hasirama-k közötti rivalizációt testesíti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!