Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ráírjak erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak erre a Gyk-s fiúra?

Figyelt kérdés

Pár hónapja beszélgettünk párszor egymással, szimpatikus volt, de valahogy abbamaradt a beszélgetés. Azóta viszont figyelgettem a kérdésekre adott válaszait és egyre érdekesebbnek tartom, sőt titokzatosnak. Mert olyan megközelíthetetlennek és elérhetetlennek tűnik, mintha nem akarna megnyílni és kimutatni az érzéseit. Lehet, hogy sokat csalódott és emiatt bizalmatlan és távolságtartó, és úgy tűnik mintha nem akarna barátkozni, ismerkedni de szerintem meg a lelke mélyén igenis vágyik egy komoly kapcsolatra, mert néha meg vannak olyan megnyilvánulásai.

Szóval szerintetek írjak neki, megér egy próbát?

2013. okt. 31. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Na és most sok gyakoris srác izgul.vajon neki ír a csaj?!
2013. okt. 31. 20:09
 12/24 A kérdező kommentje:
Úgy látom ő most nincs fent. :(
2013. okt. 31. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Mi volt a nickje?
2013. okt. 31. 20:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Írj neki
2013. okt. 31. 20:25
 15/24 anonim ***** válasza:

"mintha nem akarna megnyílni és kimutatni az érzéseit"

[link]

2013. okt. 31. 20:25
 16/24 anonim ***** válasza:
me van engedve,ráírhatsz:D
2013. okt. 31. 20:26
 17/24 anonim ***** válasza:

*dobpergés, mindenki nagyon izgul" (Részlet egy készülő magyar akcióthriller forgatókönyvéből.)

Írj, nem veszthetsz semmit. Amúgy nem tudom, hol beszélgettetek, de bárhol is, ha most nincs is fent, de írsz neki, előbb-utóbb úgyis megkapja.

2013. okt. 31. 20:27
 18/24 anonim ***** válasza:

nyilván olyas valaki, aki a nevét kiírjan a válaszainál.. :) szóval szűkült a kör.

Én nem írnék rá, mert ha egyszer abbamaradt és nem akarja folytatni akkor hagyd. ha akaraja folytatni,. de fél, akkor is hagyd, nagyon sok szenvedés lenne egy ilyen lelkisérült fiút, normálissá varázsolni, ha sikerül egyáltalán

20l

2013. okt. 31. 20:34
 19/24 anonim ***** válasza:
De nyálas.
2013. okt. 31. 20:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Ne írj rá, mert a stílusod, ami a kis privát beszélgetés alapján jött le, az förtelmes. Kíméld meg szegény srácot magadtól. Nem vicc.
2013. okt. 31. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!