Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen okai vannak annak ha egy fiúra rámosolyogtok? Konkrét példa lent! Nagyon tudni szeretném!
Figyelt kérdés
Ha egy fiút nem ismertek annyira csak többi barátod miatt volt a társaságodba 2-3x, de régebben is láttad már és akkor is gyakran mosolyogtál rá és most is de csak köszönő viszonyban vagytok beszélni nem szoktatok vele de ilyenkor mindig mosolyogtok.2013. okt. 3. 17:57
1/11 anonim válasza:
ha tetszik azért, ha nem csak kedvességből
2/11 anonim válasza:
A fogak villantása megfélemlítésre is szolgálhat :D
Amúgy lehet,hogy bejössz neki,vagy csak egyszerűen ő ilyen mosolygós :)
3/11 A kérdező kommentje:
Cult of Personality
Lányokat kérdeztem -.-"
2013. okt. 3. 18:13
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül neked szól. Csak jó kedvű.
5/11 A kérdező kommentje:
10/10 ből jókedve van?
2013. okt. 3. 18:33
6/11 anonim válasza:
gondolom azt akarod hallani, hogy igen, csakis az lehet, hogy nagggyon tetszel neki :D
szóval naggggyon tetszel neki!!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem ezt akarom hallani hanem a lehetséges dolgokat
2013. okt. 3. 18:43
8/11 anonim válasza:
Hát én inkább arra mosolygok aki tetszik nekem. Vagy persze a barátaimra, de őket ismerem, szóval az nem nagy dolog, míg egy ismeretlenre mosolyogni nálam az. :)
16L
9/11 anonim válasza:
Nem tudom :)
Nincs semmi célja nálam,én mindenkire mosolygok, általában visszamosolyognak, így jobb lesz mind a kettőnk napja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!