Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan akiknél ez a tanár-d...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akiknél ez a tanár-diák szerelem megvalósult?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy lett belőle több esetleg kapcsolat. A kérdést azért teszem fel, mert mostanában egyre több olyan kérdést látok kiírva, hogy így vagyok szerelemes a tanáromba meg úgy,(igaz főként leszbikus téren) hát most kíváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye, esetleg ha már volt ilyen helyzetben? (nem csak a leszbikusoktól várok választ, máséra is kíváncsi vagyok)

2013. okt. 31. 12:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Igen. Nem velem történt, hanem a tesóm oszt.társával és csak "arra" kellett neki. H.lye f*$z!
2013. nov. 1. 15:20
 12/17 anonim válasza:
Ja bocsánat, csak a kérdést olvastam el és a többit nem.. ám nem vagyok leszbikus:D xd mégegyszer elnézést...
2013. nov. 1. 15:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha nem vagy leszbikus :D Nem csak rájuk vagyok kíváncsi :)
2013. nov. 1. 15:35
 14/17 anonim válasza:
100%
Az én sulimba is is osszejott egy csaj a tesitanárral. 10.es volt a csajszi mikor összejött a 25 eves tanarral, azt hiszem azota(3eve) is együtt vannak.. Bár most nagyon ugy néz ki hogy nekem csapja a szelet!!
2013. nov. 2. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam. Gimi végén jöttünk össze, 10 év korkülönbség. 1,5 éve történt, 1 éve élünk együtt és az esküvőt tervezzük. Ja, és férfi-nő kapcsolat.
2013. nov. 4. 07:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az kimaradt, hogy balhé nem volt belőle, hiába tudták a tanárok. De azóta a párom felmondott, és elment egy multihoz jobb fizetés miatt.
2013. nov. 4. 07:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ismerősöm mesélte, hogy az első hely, ahol tanított, ott az igazgató (!!) megvárta, amíg a lány elballag és betölti a 19-et, és feleségül vette. Ő 41 volt akkor :) És azóta is együtt vannak...

Nem lehetetlen, de nem is egyszerű. Hatalmas lemondásokkal jár mindkét fél részéről, de főleg a fiataléról. Ha érzed azt, hogy vele vagy senki mással, akkor... mért is ne? :) De most szigorítják az erkölcsi törvénykezéseket, és sorra jönnek ki az újabb szabályok... NEM lehet... suliban semmiképp! Mert ő megy börtönbe kiskorú ellen elkövetett bűncselekmény fényében, értsd. pedofília, te pedig válthatsz iskolát, de nem biztos, hogy találnál másikat... És ha volna valami, ameddig tanít, akkor lehetne látni a két emberen, hogy van közöttük valami, miközben a nő/férfi még tanítja az alanyt. Amennyiben hamarosan elballagsz, akkor tanácsolom a várakozást. Nehéz... de nem lehetetlen :)

2013. nov. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!